Spara pengar med rätt isolering!

Behagligt inomhusklimat

Att ha rätt isolering innebär att man håller kylan utomhus och värmen inomhus på vintern men även att man kan hålla värmen utomhus på sommaren. Ett hus som är kallt och dragigt om vintern är dåligt isolerat och man kan därför tjäna på att göra en tilläggsisolering med lösull. Det ger inte bara en högre trivselfaktor inomhus, det är även en ekonomisk fråga.

Spara pengar med rätt isoleringAtt värma upp en fastighet är bland de största kostnaderna man har när man bor i eget hus och varm luft stiger uppåt. En dålig isolering ökar energiförbrukningen pga läckage av värme. En tilläggsisolering av vinden med lösull förbättrar inomhusmiljön och du sparar pengar genom minskad energiförbrukning. Att se över all sin isolering och tilläggsisolerera tak, vind och väggar är med andra ord din lönsammaste och snabbast betalda investering, både för plånboken och för miljön.

Vi har genomfört många tusen tilläggsisoleringar med lösull under mer än 30 års tid. Från enstaka villor via flerfamiljshus och bostadsrätter till mycket stora fastighetskomplex och offentliga byggnader.

Investeringen är återbetald på några år och sedan spar du stora pengar under husets hela livstid. Lösullsisolering är en snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd som genomförs utan påverkan på boendet eller ingrepp i huset.

Om du börjar i rätt ände, med vinden, när du planerar åtgärder för minskad energiförbrukning så får du ut mycket mer av dina övriga energisparåtgärder.

Gör din egen besparingssparkalkyl här eller kontakta oss för att se hur mycket du kan tjäna på rätt isolering.