Bostadsrättsförening

Tilläggsisolering ökar boendekomforten och spar pengar året om.Besparingskalkyl BRF Stockholm

Med tilläggsisolering av lösull får du ett behagligt inomhusklimat med varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, därmed är det bra för både plånboken och miljön. Förutom att isolera mot kyla så är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under de varma sommardagarna.

Effekten blir ökad trivsel och komfort för de boende kombinerat med minskade kostnader för användning av frys och kyl och luftkonditionering där svalkan behövs.

Slutsatsen är given. Att hålla värmen ute sommartid och inomhus vintertid med hjälp av fullgod vindsisolering gör att tilläggsisolering med lösull är den bästa investeringen för komfort, ekonomi och miljö.

Vi blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Föreningen slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Behagligt inomhusklimatVi har mer än 30 års erfarenhet och har utfört många tusen entreprenader i allt från mycket stora fastighetsbestånd och byggproduktioner till mindre bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för besiktning, besparingskalkyl och en bekymmersfri entreprenad. Vi är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Behagligt inomhusklimat (flygblad PDF)

Gratis isoleringsbesiktning och besparingskalkyl
Vi ser över hela isoleringsläget och bedömer eventuellt behov av åtgärder. Tillsammans med er gör vi en gratis isoleringsbesiktning av fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl.

Referenser Bostadsrättsföreningar
Referenser på genomförda entreprenader för bostadsrättsföreningar

Kontakta oss för mer information
Kontakta oss för offerter, besparingskalkyl och isoleringsbesiktning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.