Byggindustrin

Kraven på effektivt byggande och kort produktionstid skärps successivt. Det gör isolering med lösull till ett ännu smartare alternativ. Tekniken har mängder av fördelar: minimalt utrymmeskrav för teamet vid blåsningen, ingen lagerhållning, ingen markpåverkan, inget behov av kranar eller containrar.

Isoleringsteamet kommer till bygget, gör sitt jobb utan att störa andra byggmoment och är borta innan du vet ordet av. De enda spår du ser är ren och snygg arbetsplats och isoleringslösning ger långsiktig energibesparing åt din uppdragsgivare.

Överlåt isoleringsarbetet till oss – vi gör det effektivare

Vi erbjuder oss att ta totalansvar för isoleringsarbetet i dina byggprojekt – det vi kallar klimatskärmsentreprenad.

flygblad-3

Vi tar helhetsansvar för arbete med fasighetens klimatskärm genom isolering av väggar, golv, tak av olika konstruktion och med behovsoptimerad teknik. Självklart använder vi enbart typgodkända material från ledande tillverkare. Lika självklart uppfyller vi alla krav och specifikationer i fråga om lambdavärden, teknikval och slutresultat.

Sammanfattat står vi för ett tryggt, bekvämt, miljövänligt, effektivt och ekonomiskt koncept där det enbart finns vinnare.

Energieffektiva och klimatsmarta lösningar med lösullsisolering (flygblad PDF)

Kontakta oss för mer information

Bildserie Klimatskärmsentreprenad