FEAB Isolerproffs i Landskrona söker utesäljare

FEAB Isolerproffs har varit föregångare och pionjärer inom utveckling, arbete och teknik för isolering med lösull.

Vi har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över tusentals objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. Läs mer på www.isolerproffs.se

Vi söker en driven och relationsskapande säljare som utgår från vårt kontor i Landskrona. Som säljare hos oss är ditt uppdrag att bygga upp en egen kundstock med proffsbyggare, bostadsrättsföreningar, förvaltare samt privatkunder.

Samtidigt som du skall vara mästare på att “dra in affärer” skall du vara lika duktig på att vårda befintliga och återkommande kunder. Detta innebär många möten ute hos kunder och givet förarbetet för att få till dessa möten.

Arbetsdagen kan bestå av att inventera ett par tusen kvadratmeter vindsutrymme till att sitta i byggbod och dricker kaffe med snickarna. Andra dagar sitter du kanske i förhandlingar med hustillverkare eller leverantör. Vissa dagar går du igenom ritningar och planerar entreprenader.

Vi är två på kontoret idag och du kommer få all stötning samt teknisk kunskap som behövs. Jobbet är självständigt och du skall trivas med mycket egenansvar och en skiftande arbetsdag. Vi arbetar i Skåne på dagtid.

Vem är du?
Du är nyfiken, snabbtänkt, proaktiv, ödmjuk och trygg. Du är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Som person tar du egna initiativ och drivs av att leverera höga resultat mot uppsatta försäljningsmål. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med både kollegor, kunder och leverantörer.

Rätt person går före utbildningar och erfarenheter. Det kan vara meriterande att förstå byggnadskonstruktion/byggfysik samt ha dokumenterad erfarenhet från försäljning.

Du kanske är juniorentreprenadingenjör som vill prova sälja, eller ta nästa steg från byggbutiken? B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande:
Ett fritt och omväxlande säljarbete inom en trygg och inarbetad bransch. Dessutom kommer du att få jobba tillsammans med glada och proffsiga kollegor. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Peter Oppstedt
peter.oppstedt@isolerproffs.se

Lennart Hajek
lennart@isolerproffs.se

FEAB Isolerproffs Syd AB
Andra Tvärgatan 49
26135 LANDSKRONA

Sök jobbet senast den 6 mars 2017
Ansökan via e-post till lennart@isolerproffs.se eller peter.oppstedt@isolerproffs.se

Länk till Arbetsförmedlingens platsannons:
https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken#/annonser/10443258