Hösten är här – dags att se över din isolering

Dags att se över din isolering inför hösten och vintern

Nu är hösten här och snart kommer det en vinter. Det är hög tid att se över isoleringen i din fastighet. Med rätt isolering stänger man ute kylan och håller värmen inomhus, spar pengar och minskar miljöpåverkan.

Att värma upp en fastighet är bland de största kostnaderna man har när man bor i eget hus eller är fastighetsägare. Varm luft stiger uppåt och dålig isolering ökar energiförbrukningen pga läckage av värme.

En tilläggsisolering av vinden med lösull förbättrar inomhusmiljön och du sparar pengar genom minskad energiförbrukning. Att se över all din isolering och tilläggsisolera tak, vind och väggar är med andra ord din lönsammaste och snabbast betalda investering, både för plånboken och för miljön.

Investeringen är återbetald på några år och sedan spar du stora pengar under husets hela livstid. Lösullsisolering är en snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd som genomförs utan påverkan på boendet eller ingrepp i huset.

Kontakta oss för en besparingskalkyl, besiktning eller offert. Vi har mer än 30-års erfarenhet och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet “Behörig Lösull“.