Isolerproffs på BostadsrättsMässan i Kista 22-23 november

Utstaellarbanner-BRM-300x200Du träffar FEAB-ABIS Isolerproffs på BostadsrättsMässan i Stockholm, Kista, den 22-23 november. Mässan är den viktigaste mötesplatsen för dig som är engagerad i bostadsrättsfrågor. Här får du direktkontakt med över 200 experter för rådgivning och kunskapslyft. Håll dig uppdaterad och hämta värdefull information. Allt du behöver – på en och samma mötesplats.

Våra proffs på isolering hjälper dig att se över hela isoleringsläget i din bostadsrättsförening och bedömer eventuellt behov av åtgärder. Vi hjälper även till med en gratis isoleringsbesiktning av fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl. Välkommen in och träffa våra isolerproffs.

Övrigt på mässan är fokusområdena Energi, Ekonomi och Fastighetsägaransvar. I ett brett program hittar du ett 20-tal seminariepunkter inom olika ämnen. Hur kan du sätta stopp för onödiga energikostnader? Vilket ansvar har du när någonting går fel? Hos oss får du svaren – helt utan kostnad.

Läs mer om Bostadsrättsmässan i Stockholm på deras hemsida. Där kan du även hämta din fribiljett redan i dag.

Datum: 22-23 november 2013
Plats: Kistamässan, Stockholm
Hemsida: http://stockholm.bostadsrattsmassan.se