Vi söker två lösullsinstallatörer till regionkontoret i Norrköping


15 januari, 2020

Vi söker lösullsinstallatörer till regionkotoret i Norrköping

ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner, både vad gäller isolering av nyproducerade och på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, detta för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande.

Till vårt regionkontor i Norrköping, ENIVA Isolerproffs Öst, söker vi nu två lösullsinstallatörer, med ansvar för installation av isoleringsmaterial hos våra kunder som byggentreprenörer, privata villaägare, fastighetsbolag och bostadsrätter.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av att med maskin installera lösullsisolering i olika konstruktioner, både vid nyproduktioner och i befintligt fastighetsbestånd. Arbetet utförs i team om två personer och uppgiften varierar mellan olika uppdrag beroende på vilken typ av konstruktion som skall isoleras.

Som lösullsinstallatör har du möjlighet att utvecklas i en social, positiv och spännande miljö med möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser och jobba i vårt härliga produktionsteam i Norrköping.

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Du bör vara självgående, flexibel, ha rätt inställning, vilja och attityd.  Vid erbjudande av provanställning så hjälper vi dig med produktutbildning och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen som ett av våra isolerproffs.

Körkort med behörighet C och B är krav.

Vi erbjuder

Provanställning med lön i form av fast timersättning. Tillträdesdag 15/2 2020

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Emanuel Ivarsson, regionansvarig ENIVA Isolerproffs Öst
076-338 74 39, emanuel.ivarsson@isolerproffs.se

Läs gärna mer här på hemsidan om företaget.

Välkommen med din ansökan!

 

ENIVA Isolerproffs är ett tjänsteföretag som erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Företaget är ett resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har regionkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping. Våra isolerproffs ger även råd kring olika energieffektiva lösningar och gör kostnadsfri energisbesiktning.