Om företaget

Isolering med lösullFEAB Isolerproffs och ABIS Isolerservice – har varit föregångare och pionjärer inom utveckling, arbete och teknik för isolering med lösull. Från och med 2013 har vi beslutat att gå samman i ett gemensamt företag,

NU får vi ett ännu mer gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering. Läs mer här.

Tillsammans har vi sedan 1983  tilläggsisolerat över 20 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. Vi har listat några av våra referensobjekt här:

Välutbildad personal

FEAB-ABIS Isolerproffs innehar certifikatet Behörig lösullNär vi isolerar med lösull utförs arbetet av välutbildade lösullsprutare, godkänd, certifierad och kvalitetskontrollerad lösullsinstallatör enligt systemet – ”Behörig Lösull”. Det ger kunden trygghet och garanti för ett professionellt utfört arbete. Läs mer om kvalitetsystemet Behörig lösull.

Kompletterande snickeriarbeten utförs av vår egen personal. Självklart åtar vi oss alla andra typer av isoleringsuppdrag!

ISO 9001 certifieringISO 9001:2008

AAA Certification AB (A3CERT), har fattat beslut om certifiering för FEAB- ABIS Isolerproffs AB. Certifiering har genomförts under nationell ackreditering, vilken meddelats av styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll, SWEDAC.

Granskning av företagets införande av ledningssystem har medfört att AM Certification AB fattat beslut om att företagets ledningssystem är infört och i överensstämmelse med kraven i nedan angivna standard(er). FEAB- ABIS Isolerproffs AB ledningssystemet uppfyller kraven i ISO 9001:2008.

Kontor, lager och utställning

Vårt huvudkontor, lager och utställning ligger i Högdalens industriområde strax söder om Globen i Stockholm. Vi har även lager och personal i Uppsala. Verksamhetsområdet är hela Stockholms län, Uppsala och Gävle. I mellansverige finns vi i orter som Strängnäs, Eskilstuna, Enköping, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping

FEAB Isolerproffs Öst

Från och med den 1 september så är Swedinjekt en del av FEAB Isolerproffs. Det nya arbetsnamnet kommer att vara FEAB Isolerproffs Öst.

Swedinjekt AB har verkat i över 20 år och är proffs när det gäller lösullsisolering. Kontor, lager och utställning ligger på Gamla Övägen 3 i Norrköping. Kontaktinformation hittar du här.  Verksamhetsområdet är hela Östergötland, i Mellansverige finns de på orter som Jönköping, Strängnäs, Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping.

FEAB Isolerproffs Syd

Från den 1 oktober 2009 finns vi etablerade i södra Sverige under namnet FEAB Isolerproffs Syd AB. Kontor och lager finns på Andra Tvärgatan 49 i Landskrona. Kontaktinformation hittar du här. Verksamhetsområdet är hela Skåne med orter som Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö och Kristianstad.