Om oss


ENIVA söker en säljande platschef!


Är du en driven och erfaren säljare med erfarenhet av byggbranchen?
Har du viljan, ambitionen och potentialen att bli vår nya platschef?
Då är det dig vi söker till en tjänst med placering i södra halvan av Sverige.

ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar (BRF) och privatpersoner, både vad gäller isolering i nyproduktion och befintliga fastigheter och hus.

Kärnan i vår verksamhet är energieffektivisering genom att minska fastighetens värmebehov. Vi arbetar därför med kompletta entreprenader bestående av rådgivning, utförande med rätt val av produkter och lösningar samt relaterade serviceerbjudanden, allt baserat på vår långa erfarenhet i branschen.

Vi söker nu en ny säljande platschef för placering i södra halvan av Sverige.

Arbetsuppgifter

I din roll som platschef kommer du förutom att leda arbetet och bearbeta våra kundgrupper, även bistå kunder med rådgivning och konsultativt sälja in effektiv energibesparing. Telefonen och vårt CRM-system är viktiga arbetsredskap för dig, men affärerna görs alltid ute hos kunden. Du följer projekt från början till slut och hanterar planering, produktion och resultatuppföljning i din region och bygger upp regionen från grunden.

Bakgrund / Erfarenhet

Vi ser att du är en driven säljare med stor erfarenhet av byggbranschen. Som person önskar vi att du har ett högt engagemang i det du gör samt stort kundfokus. Att du har en vilja att göra affärer och skapa resultat ser vi som en självklarhet. Självklart är du självgående och kan planera och strukturera upp din vardag själv. Du är ambitiös och nyfiken och har potential att bli platschefen som kan skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Vi tror även att du inspireras av vår kärnverksamhet med energieffektivisering och att du vill vara med på vår resa där vi ser att den grönaste energin av alla är den som sparas in! Vi bedriver en i grunden grön verksamhet där de direkta positiva effekter som kommer från vår kärnverksamhet kompletteras av att vi arbetar kontinuerligt med att reducera vår egen miljöpåverkan. Mer information om vår gröna sida hittar du här på hemsidan.

Du kommer att komma till ett marknadsledande bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi ger dig stor frihet att verka i din roll och ledarskapet är stöttande och rådgivande. En marknadsmässig lön och tjänstebil ingår också i tjänsten.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV och kort personligt brev via mail till:
lars.westerlund@isolerproffs.se

Kontakt

Lars WesterlundOm du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lars Westerlund
Vd
ENIVA Sverige AB
072-050 90 74
020-25 29 00
lars.westerlund@isolerproffs.se

Urvalet sker löpande och tillträde av tjänsten enligt överenskommelse.
För mer information om företaget, läs gärna mer här på hemsidan.