Om oss


Vi söker en ny lösullsinstallatör till regionkontoret i Göteborg


ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner, både vad gäller isolering av nyproducerade och på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, detta för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande.

Till vårt regionkontor i Göteborg, ENIVA Isolerproffs Väst, söker vi nu en lösullsinstallatör, med ansvar för installation av isoleringsmaterial hos våra kunder som byggentreprenörer, privata villaägare, fastighetsbolag och bostadsrätter.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av att med maskin installera lösullsisolering i olika konstruktioner, både vid nyproduktioner och i befintligt fastighetsbestånd. Arbetet utförs i team om två personer och uppgiften varierar mellan olika uppdrag beroende på vilken typ av konstruktion som skall isoleras.

Som lösullsinstallatör har du möjlighet att utvecklas i en social, positiv och spännande miljö med möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser och jobba i vårt härliga produktionsteam i region Väst.

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Du bör vara självgående, flexibel, ha rätt inställning, vilja och attityd.  Vid erbjudande av provanställning så hjälper vi dig med produktutbildning och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen som ett av våra isolerproffs.

Körkort med behörighet C och att du bor inom Göteborgsregionen är krav. Det är även önskvärt att du har maskinvana och är tekniskt kunnig.

Vi erbjuder

Provanställning med lön i form av fast timersättning. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Reimo JörgKontakt och ansökan

Om du vill ansöka eller har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig:
Reimo Jörg, regionansvarig ENIVA Isolerproffs Väst
Mobil: 072-402 18 30
Tel: 031-797 23 30
reimo.jorg@isolerproffs.se

Välkommen med din ansökan!

 

Du kan läsa mer om oss på ENIVA Isolerproffs här.