Om oss


Vi söker nya lösullsinstallatörer till Stockholm


ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner, både vad gäller isolering av nyproducerade och på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, detta för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande.

Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi nya lösullsinstallatörer, med ansvar för installation av isoleringsmaterial hos våra kunder som byggentreprenörer, privata villaägare, fastighetsbolag och bostadsrätter.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av att med maskin installera lösullsisolering i olika konstruktioner, både vid nyproduktioner och i befintligt fastighetsbestånd. Arbetet utförs i team om två personer och uppgiften varierar mellan olika uppdrag beroende på vilken typ av konstruktion som skall isoleras.

Som lösullsinstallatör har du möjlighet att utvecklas i en social, positiv och spännande miljö med möjlighet att vidareutveckla dina kompetenser och jobba i vårt härliga produktionsteam.

Vi söker nya lösullsinstallatörer

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Du bör vara självgående, flexibel, ha rätt inställning, vilja och attityd.  Vid erbjudande av provanställning så hjälper vi dig med produktutbildning och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen som ett av våra isolerproffs.

Körkort med behörighet C är önskvärt och ger en fördel vid ansökan. Det är även bra om du har någon maskinvana och är tekniskt kunnig.

Vi erbjuder

Provanställning med lön i form av fast timersättning. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mikael Benarp. Foto: Rosie AlmMikael Bennarp
Regionchef Stockholm/Mälardalen/Uppsala
Tel vx: 020 – 25 29 00
Mobil: 070-877 96 77
mikael.bennarp@isolerproffs.se

Välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om oss på ENIVA Isolerproffs här.