Om oss


Vi söker en säljare för tilläggsisolering i Skåne


Vi söker säljare för tilläggsisolering i Skåne

ENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar (BRF) och privatpersoner, både vad gäller isolering i nyproduktion och befintliga fastigheter och hus.

Kärnan i vår verksamhet är energieffektivisering genom att minska fastighetens värmebehov. Vi arbetar därför med kompletta entreprenader bestående av rådgivning, utförande med rätt val av produkter och lösningar samt relaterade serviceerbjudanden, allt baserat på vår långa erfarenhet i branschen.

Till vårt regionkontor i Landskrona, ENIVA Isolerproffs Syd, söker vi nu en säljare för tilläggsisolering, med ansvar för bearbetning av fastighetsbolag, BRF och privatpersoner i Skåne.

Arbetsuppgifter

I din viktiga roll som säljare på ENIVA Isolerproffs Syd kommer du förutom att bearbeta dessa kundgrupper i Skåne, även bistå kunder med rådgivning och konsultativt sälja in effektiv energibesparing. Telefonen och vårt CRM-system är viktiga arbetsredskap för dig, men affärerna görs alltid ute hos kunden.

Du hittar projekten i olika säljverktyg, listor och via våra marknadsaktiviteter. Du ”mängdar” (beräknar ytor, volym och tidsåtgång) själv och följer dina projekt från början till slut. Du följer projekten och är även med ute på projektens arbetsplats och går då igenom förutsättningar med beställaren eller snickarna. Ibland sitter du i inköpsmöten och planerar entreprenader.

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Har du bara rätt inställning, vilja och attityd så hjälper vi dig med produktutbildningen och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen.

Som person önskar vi att du har ett högt engagemang i det du gör samt stort kundfokus. Att du har en vilja att göra affärer och skapa resultat ser vi som en självklarhet. Du är självgående och kan planera och strukturera upp din vardag själv. Du är nyfiken, snabbtänkt, ödmjuk och är specialisten som kan skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Vi tror även att du inspireras av vår kärnverksamhet med energieffektivisering och att du vill vara med på vår resa där vi ser att den grönaste energin av alla är den som sparas in! Mer information om vår gröna linje och vad vi åstadkommit hittills i form av reducerat värmeläckage i över 35 000 isoleringsentreprenader genom åren hittar du här på vår hemsida.

Vi erbjuder

Du kommer att komma till ett marknadsledande bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi ger dig stor frihet att verka i din roll och ledarskapet är stöttande och rådgivande. En marknadsmässig lön och tjänstebil ingår också i tjänsten.

Introduktion

Vi ger dig en grundlig introduktion med produktutbildning, bearbetningsstrategi samt en mentor som hjälper dig in i rollen som säljare, allt för att du skall lyckas i din roll.

Peter OppstedtKontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Oppstedt
Regionansvarig ENIVA Isolerproffs Syd
070-214 66 73   0418-121 05
peter.oppstedt@isolerproffs.se

Urvalet sker löpande och tillträde av tjänsten enligt överenskommelse.

För mer information om företaget läs gärna mer här på hemsidan.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan säljare tilläggsisolering Skåne

  • Ladda upp ditt CV här.
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 10 MB.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.