Om oss


Vi söker en säljare för tilläggsisolering vid regionkontoret i Göteborg


Vi söker säljare för tilläggsisoleringENIVA Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och arbetar mot byggföretag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar (BRF) och privatpersoner, både vad gäller isolering i nyproduktion och befintliga fastigheter och hus.

Kärnan i vår verksamhet är energieffektivisering genom att minska fastighetens värmebehov. Vi arbetar därför med kompletta entreprenader bestående av rådgivning, utförande med rätt val av produkter och lösningar samt relaterade serviceerbjudanden, allt baserat på vår långa erfarenhet i branschen.

Till vårt regionkontor i Göteborg, ENIVA Isolerproffs Väst, söker vi nu en säljare för tilläggsisolering, med ansvar för bearbetning av fastighetsbolag, BRF och privatpersoner i Västra Götaland med omnejd.

Arbetsuppgifter

I din viktiga roll som säljare på ENIVA Isolerproffs Väst kommer du förutom att bearbeta dessa kundgrupper i Västra Götaland, även bistå kunder med rådgivning och konsultativt sälja in effektiv energibesparing. Telefonen och vårt CRM-system är viktiga arbetsredskap för dig, men affärerna görs alltid ute hos kunden.

Du hittar projekten i olika säljverktyg, listor och via våra marknadsaktiviteter. Du ”mängdar” (beräknar ytor, volym och tidsåtgång) själv och följer dina projekt från början till slut. Du följer projekten och är även med ute på projektens arbetsplats och går då igenom förutsättningar med beställaren eller snickarna. Ibland sitter du i inköpsmöten och planerar entreprenader.

Bakgrund / Erfarenhet

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen. Men, det är du som person som är viktigast för oss. Har du bara rätt inställning, vilja och attityd så hjälper vi dig med produktutbildningen och andra förutsättningar för att du skall bli framgångsrik i rollen.

Som person önskar vi att du har ett högt engagemang i det du gör samt stort kundfokus. Att du har en vilja att göra affärer och skapa resultat ser vi som en självklarhet. Du är självgående och kan planera och strukturera upp din vardag själv. Du är nyfiken, snabbtänkt, ödmjuk och är specialisten som kan skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Vi tror även att du inspireras av vår kärnverksamhet med energieffektivisering och att du vill vara med på vår resa där vi ser att den grönaste energin av alla är den som sparas in! Mer information om vår gröna linje och vad vi åstadkommit hittills i form av reducerat värmeläckage i över 35 000 isoleringsentreprenader genom åren hittar du på vår hemsida – https://www.isolerproffs.se/om-oss/enivas-grona-linje/.

Vi erbjuder

Du kommer att komma till ett marknadsledande bolag som är i en stark tillväxtfas. Vi ger dig stor frihet att verka i din roll och ledarskapet är stöttande och rådgivande. En marknadsmässig lön och tjänstebil ingår också i tjänsten.

Introduktion

Vi ger dig en grundlig introduktion med produktutbildning, bearbetningsstrategi samt en mentor som hjälper dig in i rollen som säljare, allt för att du skall lyckas i din roll.

Kontakt

Reimo JörgOm du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Reimo Jörg
Regionansvarig
ENIVA Isolerproffs Väst
Kårebogatan 10
418 78 Göteborg

Mobil: 072-402 18 30
Tel: 031-797 23 30
reimo.jorg@isolerproffs.se

Urvalet sker löpande och tillträde av tjänsten enligt överenskommelse.

För mer information om företaget se gärna mer här på hemsidan.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan säljare tilläggsisolering Region Väst

  • Ladda upp ditt CV här.
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 10 MB.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.