Om oss


Information om hur vi på ENIVA hanterar coronaviruset


Det är många som har frågor och det finns en oro kring utbrottet av coronaviruset. ENIVA följer självklart Folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer för att minska spridningen. Det sker samtidigt som vi finns tillgängliga för våra kunder i stora som små byggprojekt där vi har en viktig funktion för att upprätthålla samhällsekonomin.

Vi håller igång vår verksamhet i ordinarie omfattning på alla våra regionkontor men har vidtagit åtgärder för att begränsa vidare smittspridning. Vi ser även över våra inleveranser och lagernivåer för att säkerställa nya och planerade projekt.

Det här gör vi på ENIVA

  • Vår personal får kontinuerlig information om beslut, rekommendationer och hur man minskar vidare smittspridning.
  • Ingen i vår personal arbetar om det finns sjukdomssymptom eller om man varit i riskområden närmaste tiden.
  • Personalen är uppmärksam på handhygienen vid alla kundbesök.
  • När vi besöker dig så tar vi inte i hand och vi håller avstånd när vi knackar på dörrar och inväntar att någon ska öppna för oss.
  • Vi försöker minimera personlig kontakt och är särskilt aktsamma om äldre personer som har större risk att bli svårt sjuka.
  • Väldigt mycket av vårt arbete i produktionen sker utan personlig kontakt och det är naturligt att det finns ett säkerhetsavstånd till dig som kund.
  • På byggarbetsplatsen följer vi de regler och rekommendationer som gäller för respektive projekt.


Vi vill såklart att du som kund även respekterar rutinerna för att minska vidare spridning:

  • Om du befinner dig hemma på grund av karantän så ber vi dig att informera oss omedelbart så att vi kan skjuta upp produktionen eller kundbesöket till efter din karantänperiod är över.
  • Har du en inbokad isoleringsbesiktning och sitter i karantän så kan du förbereda kommande besök genom att dela information och underlag till våra isolerproffs via telefon eller mail.

Om du har mer frågor kring hur vi arbetar så kan du kontakta oss på 020-25 29 00 eller info@isolerproffs.se

 

Ta väl hand om dig

ENIVA Isolerproffs

 

Mer information finns att läsa här:
Folkhälsomyndighetens hemsida www.folkhalsomyndigheten.se
Vi vill påminna om det viktiga med god handhygien. Här kan du hämta Folkhälsomyndighetens affisch som PDF och sätta upp vid handfat du har hemma eller på arbetsplatsen.

(Informationen uppdaterad 2020-03-18)