Tjänster


Vintererbjudande till villaägare:
10% rabatt på isoleringskostnaden när du tilläggsisolerar vinden


Varm och skön julklapp till villaägare

Vintern är här och vi har ett värmande erbjudande till dig som villaägare. Du får 10% rabatt på isoleringskostnaden när du tilläggsisolerar vinden med lösull

Det betyder att du kan få varmt och skönt inomhus i vinter samtidigt som du sparar på dina kostnader för uppvärmning. Bra för både plånbok och miljö.

Erbjudandet gäller för bokning innan 20 januari 2019.

Skicka in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan eller ring oss kostnadsfritt på 020-25 29 00 så får du prata med ett isoleringsproffs. 

Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare i de områden där vi utför entreprenader. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss. Är du medlem i Villaägarna så har du ytterligare förmåner som du kan läsa mer om här.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län.

Vintererbjudande till Villaägare

  • Använd formuläret för att utnyttja vårt erbjudande till dig som villaägare. Vi kontaktar dig för mer information och offert.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.