Sommarkampanj med 20% rabatt på tilläggsisolering av vinden


Just nu ger vi dig 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden om du bokar arbetet senast den 31 augusti 2018.

Använd formuläret här nedan så kontaktar vi dig för en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du ett behagligt inomhusklimat med varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön. Förutom att isolera mot kyla så är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under de varma sommardagarna.

Slutsatsen är given. Att hålla värmen ute sommartid och inomhus vintertid med hjälp av fullgod vindsisolering gör att tilläggsisolering med lösull är den bästa investeringen för komfort, ekonomi och miljö.

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Vi arbetar med tre typer av etablerade isoleringsmaterial:

Vill du har mer information och utnyttja vårt kampanjerbjudande så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar du oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja sommarkampanjen så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten gäller för privata villaägare till och med 31 augusti 2018 och avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Sommarkampanj 20%

  • Hör av dig till oss genom kontaktformuläret för att få mer information och utnyttja vår sommarkampanj på tilläggsisolering. Vi kontaktar dig för att få kompletterande uppgifter så vi kan ge dig en offert. Vi tar sedan hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.