Våra tjänster inom isolering

FEAB Isolerproffs AB levererar färdiga lösningar vad gäller isolering i hela klimatskärmen i konstruktioner ovan mark, såväl rot som nyproduktion. Det finns ett oändligt antal olika lösningar. Kontaktar du oss får du rådgivning om vad som passar just ditt projekt bäst. Vår avsikt är att alltid tillgodose dig med den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Vår arbetsplats är hela Stockholms län, Uppsala och Gävle. I Mellansverige finns vi i orter som Jönköping, Strängnäs, Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping. Vi finns även i hela Skåne med orter som Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö och Kristianstad.

Isoleringsarbeten

Vi gör i dag allt från dragtätning av kalla golv till helisolering villor/flerbostadshus. Till vår hjälp har vi ett antal enheter bestående av lastbil, 2 man och sprutmaskin.

Vi utför även isolering på industrifastigheter med stora betong eller plåtytor är det vanligt att det bildas kondens. Detta kan lösas med den speciella metoden wet-spray.

Isolering av vind
Isolering av tak
Isolering av vägg
Isolering av golv
Sprutisolering med Polyuretan
Läs mer om hur isoleringsarbetet går till
Mer om wet-spray / kondensisolering

Sanering

Utsugning av gammal isolering i samband med sanering, rivning, ombyggnad eller ventilationsarbeten.

Besiktning, energisparande åtgärder

Vi utför besiktningar av fastigheter för att sedan komma med lösningar samt kostnadsförslag på energibesparande åtgärder. Vi gör även om så önskas pay-off kalkyler, självklart kostnadsfritt.

Snickeriarbeten

I samband med isolering av vindsbjälklag kan vi erbjuda offert på snickeriarbeten som kan vara nödvändiga, t.ex. landgångar, vindavledare, sargar m.m.

Försäljning och uthyrning

Hyr utrustning och köp lösa säckar för att göra arbetet själv. Förutom vår entreprenadverksamhet säljer vi också ett antal produkter med anknytning till isolering t.ex. drev, vindtät duk, vindavledare m.m. Se vår prislista eller kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Ring oss eller använd formuläret:
Stockholm, tel 08-94 04 05
Norrköping, tel 011-16 17 00
Landskrona, tel 0418-121 05

  • Beskriv kort vad du vill att vi kontaktar dig om. Det kan gälla t ex gälla frågor, isoleringsuppdrag, priser och offerter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.