Vi har rivstartat helgens stora mässa i Stockholm

Patrik och Rickard på mässan Hem, villa & bostadsrätt

Träffa våra isoleringsproffs Patrik och Richard på mässan.

Vi har rivstartat mässan Hem, Villa och Bostadsrätt (6-9 oktober) som började idag och håller på fram till söndag den 9 oktober i Stockholm. Våra isoleringsproffs har haft fullt upp med alla besökare i montern.

– Jättekul att det är mycket folk som besöker oss och lösull är en så bra produkt som det är roligt att prata om, säger Rickard Brännman som ny i säljorganisation hos FEAB.

– Alla tjänar ju på att isolera med lösull vilket är enkelt att förstå när man gör en besparingskalkyl, fyller Patrik Lennman i.

Vi finns på plats i monter A05:51 fram till och med söndag för att svara på dina frågor om isolering, prata om ditt projekt, göra en besparingskalkyl och ge råd kring effektiva energisparåtgärder med lösull.

Hem, villa & bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration. Den arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö 6-9 oktober. Programmet dag för dag hittar du på mässans hemsida här.

%e2%80%8estockholm-hemochvilla-seutstallarefeab-isolerproffs-ab