Viktigt meddelande på reklamskylten vid Globen

Reklamskylt Globen

Du har säkert sett det viktiga meddelandet på reklamskylten som hänger över Nynäsvägen vid Globen i Stockholm. Det är vi på FEAB som vill påminna om att vintern är i antågande och det är extra viktigt att tänka på isoleringen i din fastighet. Att ha rätt isolering innebär att man håller kylan utomhus och värmen inomhus på vintern men även att man kan hålla värmen utomhus på sommaren.

Ett hus som är kallt och dragigt om vintern är dåligt isolerat och man kan därför tjäna på att göra en tilläggsisolering med lösull. Det ger inte bara en högre trivselfaktor inomhus, du sparar även pengar genom minskad energiförbrukning.

Lösullsisolering är en snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd som genomförs utan påverkan på boendet eller ingrepp i huset. Om du börjar i rätt ände, med vinden, när du planerar åtgärder för minskad energiförbrukning så får du ut mycket mer av dina övriga energisparåtgärder.

PS. Glöm inte att hålla ögonen på trafiken. Kontakta oss direkt så berättar vi allt du behöver veta. Du kan även göra din egen besparingssparkalkyl här eller kontakta oss för att se hur mycket du kan tjäna på rätt isolering.