Årets medarbetare 2019


20 december, 2019

Vi har fantastiska medarbetare i ENIVA som varje dag ser till att vi kan göra skäl för namnet ”isolerproffs”. För att ytterligare förstärka värdet av våra medarbetare så nominerar årligen personalen ”årets medarbetare” vid våra lokalkontor. Det här är årets medarbetare 2019 i ENIVA Isolerproffs.

Årets medarbetare i ENIVA Isolerproffs Syd/Väst

Årets medarbetare 2019 i sydvästProduktion: Dawid Genke
Är ett föredöme både mot kunder och arbetskollegor. Dawid är plikttrogen, samarbetsvilig, lyhörd, ställer upp för alla och är hjälpsam mot kunder och kollegor. Han är alltid positiv och glad på ett behagligt sätt.

Kontor: Nenad Nikolic
Är alltid trevlig mot kunder och arbetskollegor. Hjälpsam även när han själv har mycket att göra. Han uppträder alltid som mycket påläst och proffsig mot kunder och ingenting är omöjligt.

Årets medarbetare i ENIVA Isolerproffs Stockholm/Mälardalen/Uppsala

Årets medarbetare i Stockholm/Mälardalen/UppsalaKontor: Patrik Santesson
Du är med ditt glada humör en riktig glädjespridare och stämningshöjare, du är dessutom en stor tillgång för dina medarbetare vad gäller erfarenhet och kompetens som du dessutom gärna delar med dig av. Tack för att du finns.

Produktion: Daniel Runge
Trots hög arbetsbelastning bemöter du alltid dina medarbetare på ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du är lugn och tydlig och har en fantastisk förmåga att få till det både för oss internt och för våra kunder. Tack för ett väl genomfört arbete.

Årets medarbetare i ENIVA Isolerproffs Öst

Marcus JohanssonMarcus Johansson
Marcus nomineras till årets medarbetare för sitt driv och engangemang i företaget för både tjänstemän och produktion!