Isoleringsfakta


Jämnt och behagligt inomhusklimat


Spara pengar med rätt isolering!

Att ha rätt isolering innebär att man hålla kyla utomhus och värmen inomhus på vintern men även att man kan hålla värmen utomhus på sommaren. Ett hus som är kallt och dragigt om vintern är dåligt isolerat och man kan därför tjäna på att göra en tilläggsisolering. Det ger inte bara en högre trivselfaktor inomhus, det är även en ekonomisk fråga.

Att värma upp en fastighet är bland de största kostnaderna man har när man bor i eget hus och varm luft stiger uppåt. En dålig isolering ökar energikostnaderna pga läckage av värme. En tilläggsisolering förbättrar inomhusmiljön och sparar dig pengar genom minskad energiförbrukning.

Fyll din vindsyta här nedan så får du en ungefärlig uppfattning om årlig besparing med tilläggsisolering på vinden.

Varje objekt är unikt så det bästa sättet att få reda på exakt vad det kostar och hur mycket ni sparar in i form av sänkta uppvärmningskostnader är att ta kontakt med våra isoleringsproffs.

Hur mycket sparar du på att tilläggsisolera vinden?


Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden med lämplig lösull. Det är är den åtgärd som kortsiktigt ger den snabbaste energibesparingen. Fyll i formuläret och få ett prisexempel direkt!


Övriga tjänster


Vi kan också hjälpa dig med en rad övriga tjänster:

Sprutisolering med Polyuretan
Kondensisolering
Sanering / Vacuumsugning
Termografering