Isoleringsfakta


Jämnt och behagligt inomhusklimat


Varmt och skönt inomhus med tilläggsisoleringFå ett behagligt inomhusklimat och spara pengar med rätt isolering!

Att ha rätt isolering innebär att man håller kyla utomhus och värmen inomhus på vintern men även att man kan hålla värmen utomhus på sommaren. Det är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under de varma sommardagarna.

Ett hus som är kallt och dragigt om vintern är dåligt isolerat och man kan därför tjäna på att göra en tilläggsisolering. Det ger inte bara en högre trivselfaktor inomhus, det är även en ekonomisk fråga. Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Tilläggsisolering – bästa energisparåtgärden för dig som villaägare.

Varm luft stiger uppåt

Att värma upp en fastighet är bland de största kostnaderna man har när man bor i eget hus och varm luft stiger uppåt. En dålig isolering ökar energikostnaderna pga läckage av värme. En tilläggsisolering förbättrar inomhusmiljön och sparar dig pengar genom minskad energiförbrukning och lägre uppvärmningskostnader, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Mycket av den värme som tillförs ett hus försvinner ut genom husets klimatskal, det vill säga genom tak, väggar, fönster, dörrar och golv. Speciellt om huset är äldre. Att tilläggsisolera vinden är ofta en lönsam åtgärd.
Energi & klimatrådgivningen

Boka ett kostnadsfritt isolerproffs

Funderar du på att tilläggsisolera vinden? Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer våra isolerproffs ut till dig och gör en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl på plats.

Hur mycket sparar du på att tilläggsisolera vinden?


Vid tilläggsisolering kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden med lämplig lösull. Det är är den åtgärd som kortsiktigt ger den snabbaste energibesparingen. Fyll i formuläret och få ett prisexempel direkt!