Tjänster


Lösullsisolering - rätt isolering för dig


Spara pengar med lösullsisolering

Varför är lösullsisolering den rätta lösningen för dig?

Människan har använt isolering ända sedan vi började bygga hus, med mer eller mindre lyckade resultat. I varmare länder bygger man och isolerar främst för att hålla solen och stark värme utanför huset. Medan i vårt nordiska klimat isolerar man för att hålla värmen inomhus under våra kalla vintrar. Isoleringen har självklart även den omvända effekten att huset hålls svalare om sommaren.

Användning av isoleringsmaterial har varierat under historiens gång, från att ha använt naturmaterial till att idag mestadels använda industriellt framställd oorganisk isolering. Alla material har sina för- och nackdelar och är optimerade för olika konstruktioner.

Självklart har vi valt leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav på ekonomiska, beprövade och miljögodkända material. Vi är proffs på lösullsisolering och erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner.

Lösullsisolering sparar pengar!

Att ha rätt isolering innebär att man hålla kyla utomhus och värmen inomhus på vintern men även att man kan hålla värmen utomhus på sommaren. Ett hus som är kallt och dragigt om vintern är dåligt isolerat och man kan därför tjäna på att göra en tilläggsisolering. Det ger inte bara en högre trivselfaktor inomhus, det är även en ekonomisk fråga. Att värma upp en fastighet är bland de största kostnaderna man har när man bor i eget hus och varm luft stiger uppåt.

En dålig isolering ökar energikostnaderna pga läckage av värme. En tilläggsisolering med lösull förbättrar inomhusmiljön och sparar dig pengar genom minskad energiförbrukning.

Har du frågor eller behöver du hjälp med lösullsisolering? Vi har genomfört långt över tiotusen isoleringsentreprenader och mångårig erfarenhet i branschen så vi kan det mesta om isolering. ENIVA Isolerproffs är certifierad och kvalitetskontrollerad lösullsinstallatör enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Vi har delat upp våra isoleringstjänster i två huvudgrupper:

Dessutom erbjuder vi isoleringslösningar i utsatta miljöer och andra tjänster kopplade till isoleringsarbete som sanering, termografering och snickerier.

Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med isolering i ditt projekt!

Kontakta oss
020 – 25 29 00