Tjänster


Tilläggsisolering med lösull


Tilläggsisolering för ett behagligt inomhusklimat

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du ett behagligt inomhusklimat med varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön. Förutom att isolera mot kyla så är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under de varma sommardagarna.

Tilläggsisolering med lösull bästa investeringen

Slutsatsen är given. Att hålla värmen ute sommartid och inomhus vintertid med hjälp av fullgod vindsisolering gör att tilläggsisolering med lösull är den bästa investeringen för komfort, ekonomi och miljö.

Vi blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Läs om hur mycket du kan spara genom att tilläggsisolera vinden.

Boka ett gratis hembesök så gör vi en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl.

Boka ett gratis hembesök så gör vi en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl.Ring oss kostnadsfritt på 020-25 29 00 eller fyll i en intresseanmälan i formuläret här nedan om du är intresserad av tilläggsisolering med lösull.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Vi arbetar med fyra typer av etablerade isoleringsmaterial:

Dessutom erbjuder vi den hållbara produkten Rivull, en lösull som återvinns från traditionellt byggspill vid isolering ute på byggarbetsplatser.

Vill ni prata med någon av oss samt boka en kostnadsfri rådgivning och besiktning – ring oss kostnadsfritt på 020-25 29 00 eller fyll i en intresseanmälan i formuläret nedan.

Reimo Jörg, Regionchef Västa Götaland hos ENIVA Isolerproffs:

– Det är fantastiskt att kunna leverera både en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning till mina kunder! Det viktiga är faktiskt inte kostnaden utan hur mycket kunden faktiskt spar genom tilläggsisolering med lösull.