Tjänster


Byggisolering


ENIVA Isolerproffs är resultatet av sammanslagningen mellan Cremab Isolering och FEAB Isolerproffs, tillsammans är vi  Sverig­es ledande lösullsentreprenör.

Kraven på effektivt byggande och kort produktionstid skärps successivt. Det gör isolering med lösull till ett ännu smartare alternativ. Vår teknik för byggisolering har mängder av fördelar: minimalt utrymmeskrav för teamet vid blåsningen, ingen lagerhållning, ingen markpåverkan, inget behov av kranar eller containrar.

Isoleringsteamet kommer till bygget, gör sitt jobb utan att störa andra byggmoment och är borta innan du vet ordet av. De enda spår du ser är ren och snygg arbetsplats och isoleringslösning ger långsiktig energibesparing åt din uppdragsgivare.

Att välja byggisolering med lösull är en energieffektiv och klimatsmart lösning.

Överlåt isoleringsarbetet till oss – vi gör det effektivare

Isoleringsteam ute på projektVi erbjuder oss att ta totalansvar för isoleringsarbetet i dina byggprojekt – det vi kallar klimatskärmsentreprenad.

Vi ansvarar för arbetet med fastighetens klimatskärm genom isolering av väggar, golv, tak av olika konstruktion och med behovsoptimerad teknik. Självklart använder vi enbart typgodkända material från ledande tillverkare. Lika självklart uppfyller vi alla krav och specifikationer i fråga om lambdavärden, teknikval och slutresultat.

Vi arbetar med ledande producenter av lösull och erbjuder cellulosa, glasull och stenull. Arbetet utförs med typgodkänd, utprovad teknik och av våra certifierade lösullsinstallatörer.

Sammanfattat står vi för ett tryggt, bekvämt, miljövänligt, effektivt och ekonomiskt koncept där det enbart finns vinnare.

Kontakta oss
020 – 25 29 00