Isoleringsfakta


Webbinarium för bostadsrättsföreningar, förvaltare och fastighetsägare


Se våra webbinarium när du vill

Tilläggsisolera och sänk uppvärmningskostnaderna

Nu kan du, när du själv vill och har tid, se inspelningen av våra webbinarium för bostadsrättsföreningar, förvaltare och fastighetsägare. De genomfördes med samma innehåll vid två tillfällen i mars 2023.
Länk till inspelningarna:
Webbinarium on demand, inspelad onsdag 15 mars 2023
Webbinarium on demand, inspelad onsdag 22 mars 2023

Höga energipriser gör att många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare funderar på olika energisparåtgärder. Att se över husets klimatskal och tilläggsisolera vinden hjälper er att sänka kostnaderna för uppvärmning och dessutom skapa en bättre boendemiljö.

Vi hoppas att den här rabatten kan hjälpa er att komma till beslut i er förening. Titta gärna på inspelningen av något av våra webbinarium för att få information om de positiva effekterna av tilläggsisolering. Nästa steg är att boka en kostnadsfri förbesiktning av er fastighet och få en besparingskalkyl och offert från oss.

Just nu ger vi er 15% rabatt på isoleringsarbetet vid tilläggsisolering av vinden om vi får en order under perioden 1/9 – 30/11 2023.

Tilläggsisolering av vinden är den bästa och effektivaste åtgärden i klimatskalet enligt en publi­cera­d studi­e från forskningsprogrammet E2B2**. Det är en enkel och effek­tiv åtgärd som har mycket snabb återbetalningstid och är en investering för framtiden som ger utdelning år efter år samtidigt som fastighets-/lägenhetsvärdet ökar. 

Ni vet väl att det i många fall till och med ger ett positivt kassaflöde från tilläggsisoleringen även om man lånar till kostnaden! Ett behagligare inomhusklimat och ett högre fastighetsvärde kommer med som extra fördelar!

På webbinarierna ger våra isolerproffs dig fakta, råd och underlag för att skapa ett energieffektivt klimatskal och sänka föreningens uppvärmningskostnader. Välj själv när du vill se inspelningen.

Vi håller på 45 minuter inklusive frågor och vi använde plattformen Zoom. Föreläsare vid bägge webbinarierna var Mattias Bennarp, tekniskt ansvarig på ENIVA Isolerproffs.

Ur innehållet:

  • Energieffektivisera smart och börja i rätt ände av åtgärdslistan.
  • Positiva effekter med tilläggsisolering.
  • Sänk kostnaderna för uppvärmning och gör fastig­heten till en spargris som ger utdelning år efter år.
  • Börja med en kostnadsfri isoleringsbesiktning.
  • Snabb och effektiv entreprenad med hållbara isolerings­material
  • Frågor & svar

**E2B2 är det största forskningsprogrammet hittills inom området energieffektivt byggande och boende. www.e2b2.se

Länk till inspelningarna:
Webbinarium ondemand, inspelad onsdag 15 mars 2023
Webbinarium ondemand, inspelad onsdag 22 mars 2023

Du hittar information och inspelningar av våra övriga webbinarier här.