Tjänster


Bästa energisparåtgärden för villaägare - tilläggsisolera vinden i sommar med 15% rabatt


I sommar ger vi dig 15% rabatt* på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden om du beställer arbetet senast den 18 augusti 2024.

Passa på att uppgradera villan eller fritidshuset med en tilläggsisolering nu i sommar. En isolering ger ett jämnare inomhusklimat, svalare på sommaren och varmt och skönt på vintern. Du minskar även ditt uppvärmningsbehov vilket är bra både för din egen ekonomi och vårt klimat.

Börja med att kontakta oss för en kostnadsfri förbesiktning av isoleringen på din vind. 

Tilläggsisoleringen är snabb och enkel att utföra utan ingrepp på fastigheten och är det bästa sättet att sänka dina uppvärmningskostnader som villaägare.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få en bättre boendemiljö, spara pengar och minska miljöbelastningen. Det är viktigt att vi får komma ut och göra en förbesiktning av din villa för att kunna konstatera vilken typ av åtgärd som passar för just ditt hus. Förbesiktningen är kostnadsfri.

Behörig lösullGivetvis skickar vi alltid en offert med ett fast pris till dig – allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt med oss på ENIVA Isolerproffs som leverantör!

Vi är certifierad lösullsentreprenör enligt ”Behörig lösull” och enda isoleringsföretag som är ramavtalspartner till Villaägarnas Riksförbund.

Tilläggsisolera vinden – snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd för villaägare

15% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vindenFördelarna med tilläggsisolering av vinden med lösull är:

  • Sparade pengar genom lägre uppvärmningskostnader
  • Bättre ljudkomfort
  • Bättre inomhusklimat med varmt och skönt på vintern men också svalt under varma sommardagar.
  • Snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten
  • Minskad energiförbrukning och bättre för miljön
  • Snabb återbetalningstid på en lönsam investering

Medlemskap i Villaägarnas Riksförbund på köpet

Partner till VillaägarnaNär du blir ny kund hos oss och vi genomför en tilläggsisolering av vinden så bekostar vi din första medlemsperiod på 12 månader i Villaägarnas Riksförbund. Om de har en lokal villaägarförening där du bor, ingår medlemskap där utan extra kostnad. Om du redan är medlem så förlänger vi ditt medlemskap i 12 månader.

Mer info om Villaägarna finns att läsa här.

 

*Rabatten på 15% avser kostnaden för isoleringsarbetet, dvs sprutningen på plats, i samband med tilläggsisolering av vinden med lösull och gäller för privata villaägare. Material och ev andra tillkommande tjänster såsom tex snickeriarbeten omfattas ej. Rabatten gäller om du beställer arbetet under perioden 17 juni – 18 augusti 2024 och går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader för privata villaägare i följande områden; Skåne, Halland, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet.

Kontakta oss för att få mer information eller boka en kostnadsfri förbesiktning av din vind.
Ring 020 – 25 29 00 eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kampanj tilläggsisolering med sommarrabatt

  • Hör av dig till oss genom kontaktformuläret för att få mer information och utnyttja vår rabatt på isoleringskostnaden. Vi kontaktar dig för att få kompletterande uppgifter så vi kan göra en kostnadsfri förbesiktning.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.