Tjänster


Tilläggsisolera - bästa energisparåtgärden för dig som villaägare


15% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vindenTilläggsisolera vinden med lösull ger en bättre boendemiljö och är det bästa sättet att sänka dina uppvärmningskostnader som villaägare.

Passa på att utnyttja vårt fina sommarerbjudande som ger dig 15% rabatt* på isoleringskostnaden om vi kan påbörja arbetet senast den 31 augusti.
Kontakta oss så börjar vi med en kostnadsfri isoleringsbesiktning och besparingskalkyl.

Med en tilläggsisolering av vinden få du varmt och skönt på vintern men också svalt under varma sommardagar. Det blir en bättre boendemiljö. Tilläggsisoleringen är snabb och enkel att utföra utan ingrepp på fastigheten.

Som villaägare är uppvärmningskostnaden en av de största utgifterna – vi hjälper dig sänka den! Genom att ha en fullgod isolering på vinden så minskar du din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön. 

Varmt och skönt inomhus med tilläggsisoleringHör av dig till oss så hjälper vi dig att få en bättre boendemiljö, spara pengar och minska miljöbelastningen. Det är viktigt att vi får komma ut och göra en besiktning av din villa för att kunna konstatera vilken typ av åtgärd som passar för just ditt hus. Besiktningen är kostnadsfri.

Tilläggsisolera vinden – snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd för villaägare

Fördelarna med tilläggsisolering av vinden med lösull är:

  • Sparade pengar genom lägre uppvärmningskostnader
  • Bättre ljudkomfort
  • Bättre inomhusklimat med varmt och skönt på vintern men också svalt under varma sommardagar.
  • Snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten
  • Minskad energiförbrukning och bättre för miljön
  • Snabb återbetalningstid på en lönsam investering

Givetvis skickar vi alltid en offert med ett fast pris till dig – allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt med oss på ENIVA Isolerproffs som leverantör!

Vi är certifierad lösullsentreprenör enligt ”Behörig lösull” och enda isoleringsföretag som är ramavtalspartner till Villaägarnas Riksförbund.

*Rabatten på 15% avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare. Den gäller om vi kan påbörja arbetet hos dig senast den 31 augusti 2020 och går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader för villaägare i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. Du hittar en översiktskarta över våra försäljningsregioner och kontaktuppgifter till våra lokalkontor här.

Kontakta oss för att utnyttja rabatten, få mer information eller boka en kostnadsfri isoleringsbesiktning av din vind. Ring 020 – 25 29 00 eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kampanj tilläggsisolering med rabatt

  • Hör av dig till oss genom kontaktformuläret för att få mer information och utnyttja vår rabatt på isoleringskostnaden. Vi kontaktar dig för att få kompletterande uppgifter så vi kan göra en kostnadsfri besiktning.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.