Tjänster


Tilläggsisolera i Bostadsrättsföreningar


Tilläggsisolera vinden och spara uppvärmningskostnaderSänkta uppvärmningskostnader och bättre miljö i din Bostadsrättsförening.

Tilläggsisolering på vinden är lösningen och samtidigt er bästa investering för framtiden. Man kan dela upp tilläggsisoleringens positiva effekter i tre områden:

 • Sänkta uppvärmningskostnader
 • Ökad boendekomfort
 • Positiva miljöeffekter

Investeringen betalar tillbaka sig i form av sänkta uppvärmningskostnader. Den ger även en ökad boendekomfort under årets mest intensiva perioder, svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern. Tilläggsisoleringen är också positiv för miljön och med minskad energianvändning bidrar ni varje dag till miljön på ett enkelt och effektivt sätt.

Se vårt nya webbinarium!

Energieffektivisera ditt klimatskal. Genom att se över fastighetens klimatskal och tilläggsisolera vinden skapar du hållbara och energieffektiva fastigheter med sänkta uppvärmningskostnader, ökad boendekomfort och positiva miljöeffekter. Länk för att se inspelningen här.

Fastigheten som spargris?Snabb återbetalningstid och cirka 15% ränta på insatt kapital

Tilläggsisolering av vinden är den bästa och effektivaste åtgärden i klimat­skalet. Det ger enligt vår erfarenhet en normal återbetalningstid på 5-8 år och ger i snitt cirka 15% ränta på investerat kapital.

Fastig­heten blir en riktig spargris och en investering för framtiden som ger utdelning år efter år.

Positiva effekter med tilläggsisolering av vinden

Genom att hålla värmen inomhus genom en fullgod vindsisolering får ni ett behagligt lägenhetsklimat samtidigt som det är den bästa energisparinvesteringen.

Lösullsisolering ger:

 • Direkt sänkta uppvärmningskostnader.
 • Behagligare lägenhetsklimat.
 • Lägre energiförbrukning som ger mindre miljöbelastning.
 • Mycket god ljudisolering.
 • Snabbast återbetalningtid av olika energisparåtgärder.
 • Fortsatt besparing år efter år efter år.

Snabbt och bekymmersfri entreprenad

Vi blåser upp lösull på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Ni slipper nedsmutsning, spill, buller, ingrepp i huset och åverkan runt fastigheten.

Vid nyproduktion av fastigheter väljer många av byggmästarna lösullsisolering i bjälklagen samt i snedtaken för att det är den mest rationella metoden och har den bästa totalekonomin.

I över 35 år har vi isolerat och tilläggsisolerat vindar åt bostadsrättsföreningar, sjukhus, förvaltningar, fastigheter och husfabrikanter.

Vi utför även lösullsisolering vid snedtak, i väggar och golv samt isolering av krypgrunder, kall- eller varmgrund.

Kontakta oss för besiktning, besparingskalkyl och en bekymmersfri entreprenad. Vi är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”

Gratis isoleringsbesiktning och besparingskalkyl

Vi ser över hela isoleringsläget och bedömer eventuellt behov av åtgärder. Tillsammans med er gör vi en kostnadsfri isoleringsbesiktning av fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl.

HSB - där möjligheterna bor

Vi är som enda isolerföretag i Sverige ramavtalspartner till HSB på riksnivå vilket gör att ett stort antal av HSB-föreningarna väljer att isolera med just oss.

Kontakta oss för att få en referens i närheten av just er!

Kontakta oss
020 – 25 29 00

Kontakta oss

 • Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

 • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.