Om oss


Om oss


ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 40 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Vår gröna sida med det sammanlagda resultatet av vårt arbete för energiefektivisering, ”Energispararen”, och vår miljömål hittar du på vår hemsida här. Med uppdatering varje månad. Det är vi väldigt stolta över.

Tillsammans har vi välutbildade medarbetare med lång branscherfarenhet och en organisation som väl täcker Skåne, Blekinge, Halland, Kronoberg, Jönköpings län, Kalmar län, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Värmland, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet. Se karta här.

Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlemmar av Branschföreningen för Lösullsisolering och Byggföretagen.

Behörig lösullByggföretagen

Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har har regionkontor i Norrköping, Landskrona och Göteborg.

Kreditvärdighet Dun & Bradstreet

Historia

FEAB Isolerproffs har varit föregångare och pionjärer inom utveckling, arbete och teknik för isolering med lösull. Företaget startade 1983 och har byggt upp en stor samlad kompetens och branschkännedom. 2009 startade FEAB Isolerproffs Syd och verksamhet etablerades i södra Sverige. AB Isolerservice (ABIS) gick 2013 samman med FEAB Isolerproffs.
 Swedinjekt AB i Norrköping blev en del av FEAB-familjen 2016 och FEAB Isolerproffs Öst bildas.

Cremab Isolering startades 2002 och har haft stor fokus på tilläggsisolering av befintliga fastigheter. Med starkt försäljningsfokus har Cremab lyckats ta stora marknadsandelar på kort tid och var vid sammanslagningen Sveriges största lösullsbolag.

ENIVA Isolerproffs logoHösten 2017 gick Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen samman och våren 2018 lanseras det gemensamma varumärket ENIVA Isolerproffs.