Tjänster


Våra tjänster


ENIVA IsolerproffsENIVA Isolerproffs är ett tjänsteföretag som levererar färdiga lösningar vad gäller isolering i hela klimatskärmen i konstruktioner ovan mark i såväl ROT-projekt som nyproduktion. Det finns ofta ett antal olika lösningar. Kontaktar du oss får du rådgivning om vad som passar just ditt projekt bäst. Vi hjälper dig att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi erbjuder tjänster med energieffektiva lösningar inom flera områden:

Tilläggsisolering

Tilläggsisolering med lösull ger ett behagligt inomhusklimat, varmt och skönt på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar. Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, därmed är det bra för både plånboken och miljön. Mer om tilläggsisolering.

Byggisolering

Kraven på effektivt byggande och kort produktionstid skärps successivt. Det gör isolering med lösull till ett ännu smartare alternativ. Tekniken har mängder av fördelar: minimalt utrymmeskrav för teamet vid blåsningen, ingen lagerhållning, ingen markpåverkan, inget behov av kranar eller containrar. Mer om byggisolering.

Övriga tjänster inom isolering

Vi gör i dag allt från dragtätning av kalla golv till hel isolering av villor/flerbostadshus. Vi utför även isolering på industrifastigheter, tak i garage, restauranger, skolor, teknisk isolering, kontor, arenor, industri, flygplatser, fartyg mm. Detta ed den speciella metoden SprayTec där lösullsfibern sprutas direkt på underlaget. Dessutom kan vi isolera med Polyuretan som är extra konkurrenskraftigt som isoleringsmaterial i fuktiga miljöer, under och mot mark, kalla golv och i grunder.

Sanering

Utsugning av gammal isolering i samband med sanering, rivning, ombyggnad eller ventilationsarbeten. Mer om sanering och vacuumsugning.

Termografering

Med Termografering kan vi analysera klimatskalet på din fastighet och upptäcka energislöseri i byggnaden. Mer om termografering.

Gratis besiktning

Vi utför gratis en besiktning av fastighetens vindsisolering för din Bostadsrättsförening eller för dig som fastighetsägare. Vi ser över hela isoleringsläget oc bedömer eventuellt behov av åtgärder. Mer om vår isoleringsbesiktning.

Kontakta oss

  • Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.