Dags att se över ditt hus - börja med vindsisoleringen


3 maj, 2024

Kostnadsfri förbesiktning av vinden

Nu är våren här och lika säkert som att utemöbler och grillar plockas fram är det att ditt hus behöver en översyn. Då pratar vi inte bara om trägården utan även om husets funktion och skick.

Hur ser det ut på vinden?

Ett tips är att börja med en översyn av isoleringen på din vind. Isolering är en självklarhet när det gäller att behålla värmen i huset under de kalla årstiderna. Men isoleringen har även en ofta bortglömt effekt. Den ser till att du får det svalare i huset när solen värmer upp under sommaren.

Ett välisolerat klimatskal med ordentlig isolering på vinden hjälper till att stänga ute värmen på sommaren och skapa ett behagligare och jämnare inomhusklimat. 

Vi gör en kostnadsfri förbesiktning av din vind

Kontakta oss för en kostnadsfri och professionell förbesiktning av din vind. Våra isolerproffs går igenom befintlig isolering och presenterar eventuella åtgärder som behövs. Detta tillsammans med en besparingskalkyl eftersom tilläggsisoleringen sänker dina uppvärmningskostnader under året. Kostnader som blivit väldigt påtagligt för många villaägare med höga energipriser och svajig elprismarknad senaste åren.

Ett minskat energibehov för uppvärmning är också en viktig del i arbetet för att minska nettoutsläppen av växthusgaser och målet att nå klimatneutralitet 2050 inom EU.

Nu är bästa tiden att tilläggsisolera

Att tilläggsisolera vinden är det enklaste och effektivaste sättet att sänka energikostnaderna och få en bättre inomhusmiljö året om. Nu är det bästa tiden att göra det. Det är snabbare hantering, du får det svalare inomhus i sommar och du är förberedd när hösten och kylan kommer med svängningar i elprismarknaden.

Börja med att kontakta oss för att boka in en kostnadsfria förbesiktning. Vi utför entreprenader och förbesiktningar för privata villaägare i följande områden; Skåne, Halland, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet.