ENIVA och Ocab tecknar samarbetsavtal


27 mars, 2019

ENIVA AB och Ocab AB har tecknat ett samarbetsavtal kring energieffektiva lösningar med isolering och tjänster för sanering, avfuktning och miljöarbete.

Detta då båda bolagen dagligen kommer i kontakt med olika frågeställningar där dess verksamhetsområden går hand i hand. Syftet med avtalet är att skapa en stabilare marknad och öka varumärkeskännedomen om respektive företag.

– Vi ser med glädje fram emot att hjälpa varandra med ökad beläggning och dra nytta av våra positioner som marknadsledande med stor täckning i landet då vi har gemensamma kunder i form av bostadsrättföreningar, villor och byggprojekt, säger Robert Häger försäljningschef tilläggsisolering vid ENIVA Isolerproffs.

Samarbetsavtal ENIVA och Ocab

 

OcabOcab är rikstäckande inom sanering och avfuktning och vi finns etablerade på ett 50-tal orter runt om i landet. Man erbjuder idag följande tjänster; sanering, torrsugning med vacuumbil, avfuktning, byggnadsmiljö och större och mindre projekt inom fastighet och industri.

ENIVA Isolerproffs
ENIVA Isolerproffs är Sveriges ledande lösullsentreprenör och erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner som tilläggsisolering, byggisolering av golv, väggar och tak vid nyproduktion, sprutisolering med Polyuretan, kondensisolering, isoleringsbesiktning och termografering. ENIVA är certifierade och godkända enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.

 

Kontaktpersoner:

Robert Häger
Försäljningschef Tilläggsisolering, ENIVA Isolerproffs
070-410 35 78, robert.hager@isolerproffs.se

Urban Noork
Försäljning & Avtal, OCAB AB
urban.noork@ocab.se