Tack för din anmälan


Tack, din anmälan är nu registrerad


Vi har tagit emot din anmälan till vårt webbinarium. Nu får du en bekräftelse via mail till den e-post adress som du angav vid anmälan. I bekräftelsen finns information om hur du ansluter till webbinariet och hur du lägger till datumet i din kalender på datorn. Du kan även avregistrera dig om du inte kan vara med av någon orsak. När det börjar närma sig datum för webbinariet så skickar vi även ut en påminnelse.

Om något går fel

Om du inte får någon bekräftelse från oss så är det viktigt att du kontrollerar din skräppost. Bekräftelsemailet skickas ut från adressen ”no-reply@zoom.us”. Om det fortfarande är problem så kan du kontakta oss på nedanstående e-post adress så försöker vi hjälpa dig. Vanligaste orsaken till problem är att man skrivit in fel mailadress i anmälningsformuläret.

Zoom

Vi använder oss av konferensplattsformen Zoom och systemet för webinars. När du klickar på länken för att ansluta till vårt webbisar så kan du välja att ladda ned och använda en Zoom klient för att deltaga i webbinariet eller ansluta direkt via din webbläsare. Du kan deltaga i webbinariet via dator eller smartphone.

Här kan du läsa om hur våra webbinarier går till.

FAQ

Du har under webbinariet möjlighet att skicka in frågor till oss. Efter föredraget finns det tid för att besvara dina frågor.

Se webbinariet i efterhand

Vi kommer att spela in vårt föredrag så du har möjlighet att se det i efterhand. Länk till inspelningen kommer att finnas här på hemsidan och meddelas även alla deltagare efter webbinariet. Vid anmälan har du samtyckt till skärminspelning av webinariet. Du kommer inte att synas eller höras.

Kontakta oss vid frågor eller problem:
jonas.andersson@isolerproffs.se