Tjänster


Tilläggsisolera vinden och få 20% rabatt på isoleringskostnaden


Boka en tilläggsisolering av vinden med lösull så får du som medlem i Villaägarna 20% rabatt på isoleringskostnaden. Erbjudandet är nu förlängt och gäller fram till den 19/6 2020.

Kontakta oss redan idag så gör våra isolerproffs en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl på plats, helt kostnadsfritt. Väljer du sedan att göra en tilläggsisolering så ger vi dig 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull.

Använd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får ett behagligt inomhusklimat. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar. Du minskar också dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Vi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Utnyttja vårt extra medlemserbjudande!

Medlemserbjudande tilläggsisolering för VillaägarnaDu får en kostnadsfri besiktning av vinden och 20% rabatt på isoleringskostnaden om du bokar en tilläggsisolering av vinden med lösull senast den 19/6 2020. Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. Se karta här.

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

  • Använd formuläret för medlemsrabatt och utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och priser.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.