Tjänster


Tilläggsisolera vinden och få 20% rabatt på isoleringskostnaden


Boka en tilläggsisolering av vinden med lösull så får du som medlem i Villaägarna 20% rabatt* på isoleringskostnaden vid beställning av arbetet senast den 31 december 2023.

Kontakta oss så gör våra isolerproffs en förbesiktning och besparingskalkyl på plats, helt kostnadsfritt. Väljer du sedan en tilläggsisolering så ger vi dig 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull.

Medlemserbjudande om tilläggsisolering för Villaägarna

Använd formuläret här nedan eller ring 020–25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande med 20% rabatt. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du ett behagligt inomhusklimat. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Partner till VillaägarnaFördelarna med tilläggsisolering är många för dig som villaägare:

  • Du sparar pengar genom lägre uppvärmningskostnader.
  • Du få en bättre ljudkomfort.
  • Det blir ett bättre inomhusklimat.
  • Det är snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten.
  • Med en minskad energiförbrukning gör du mindre klimatpåverkan som är bättre för miljön.
  • Det är en snabb återbetalningstid på en lönsam investering.

Behörig personalVi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vårt erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Utnyttja vårt extra medlemserbjudande!

Medlemserbjudande tilläggsisolering för Villaägarna

Vi ger dig 20% rabatt* på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull och en kostnadsfri besiktning. Erbjudandet gäller vid beställning av arbetet senast den 31 december 2023.

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss utan kostnad på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet så får du prata med ett isoleringsproffs.

*Rabatten på 20% avser kostnaden för isoleringsarbetet, dvs sprutningen på plats, i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Material och eventuellt andra tillkommande tjänster såsom tex snickeriarbeten omfattas ej. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader för privata villaägare i följande områden; Skåne, Halland, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Värmland, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet.

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

  • Använd formuläret för medlemsrabatt och utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och priser.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.