Tjänster


Isolera själv i sommar med 20% rabatt på Rivull och hyra av utrustning


Partner till VillaägarnaNu har vi ett paket för dig som hellre vill göra jobbet själv. Du får 20% rabatt på hyran av en blåsmaskin och lösull i säck under hela sommaren.

Tänk miljövänligt och hållbart – använd vår lösull tillverkad av återvunnet spill från byggisolering. Rivullen är en mineralull med mycket goda isoleringsegenskaper. Mycket lämplig för tilläggsisolering av vinden eller för isolering i golv, antingen genom utkrattning eller av oss hyrd blåsmaskin. Perfekt för i fritidshuset eller ditt nya byggprojekt i sommar.

Rivull i säckSommarerbjudande 15/5 – 15/8 2019

 • 20% rabatt på Rivull och hyra av blåsmaskin.
 • Köper du minst 25 säckar med Rivull så får du låna en blåsmaskin över helgen utan extra kostnad (värde 2500 kr).

Vi har egen tillverkning av Rivull vid vårt huvudkontor i Täby och vårt lager är beroende av tillgången på material. Kontakta oss i tid för att säkerställa att det finns material och utrustning.

Hyrd utrustning för blåsning och Rivull förpackad i säckar hämtas endast vid vårt huvudkontor i Täby.

Använd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 för mer information och beställning.

Isolering ger ett behagligare inomhusklimat

En tilläggsisolering minskar inte bara uppvärmningskostnaderna, det skapar även ett behagligare och skönare inomhusklimat. Dessutom så är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under varma sommardagarna.

Vill du hellre ha hjälp av ett isolerproffs

Om du hellre vill överlåta arbetet till oss så kan du boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer våra isoleringsproffs ut till dig och gör en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl på plats.

Som medlem i Villaägarna får du 10 % rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden. Rabatten gäller på ordinarie priser mot uppvisande av giltigt medlemskort.

ENIVA Isolerproffs erbjuder energibesparingsåtgärder bland annat genom tilläggsisolering av vindar samt isolering vid nyproduktion med lösull.

Fördelar med tilläggsisolering av vinden med lösull:

 • Sparade pengar genom lägre uppvärmningskostnader
 • Bättre ljudkomfort
 • Bättre inomhusklimat
 • Snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten
 • Minskad energiförbrukning och bättre för miljön
 • Snabb återbetalningstid på en lönsam investering

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Rabatten för isoleringskostnaden avser isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind. Alla erbjudanden och rabatter gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. De går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. Se karta här.

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

 • Använd formuläret för att utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och priser.

 • Ange ungefärlig mängd Rivull eller vindsytan i kvadratmeter om du vill att vi ska göra jobbet.
 • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.