Tjänster


Tilläggsisolera vinden och få 10% rabatt på isoleringskostnaden


Partner till VillaägarnaBoka en tilläggsisolering av vinden med lösull så får du som medlem i Villaägarna 10% rabatt* på isoleringskostnaden.

Kontakta oss så gör våra isolerproffs en förbesiktning och besparingskalkyl på plats, helt kostnadsfritt. Väljer du sedan en tilläggsisolering så ger vi dig 10% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull.

Medlemserbjudande om tilläggsisolering för Villaägarna

Använd formuläret här nedan eller ring 020–25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du ett behagligt inomhusklimat. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Fördelarna med tilläggsisolering är många för dig som villaägare:

  • Du sparar pengar genom lägre uppvärmningskostnader.
  • Du få en bättre ljudkomfort.
  • Det blir ett bättre inomhusklimat.
  • Det är snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten.
  • Med en minskad energiförbrukning gör du mindre klimatpåverkan som är bättre för miljön.
  • Det är en snabb återbetalningstid på en lönsam investering.

Behörig personalVi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vårt erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Utnyttja vårt medlemserbjudande!

Medlemserbjudande tilläggsisolering för Villaägarna

Vi ger dig 10% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull och en kostnadsfri besiktning.

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss utan kostnad på 020-25 29 00 så får du prata med ett isoleringsproffs.

*Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet, dvs sprutningen på plats, i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund.  Material och ev andra tillkommande tjänster såsom tex snickeriarbeten omfattas ej. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader för privata villaägare i följande områden; Skåne, Halland, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet.

Medlemserbjudande Villaägarna 10% rabatt

  • Hör av dig till oss genom kontaktformuläret för att få mer information och utnyttja vårt medlemserbjudande på tilläggsisolering av vinden. Vi kontaktar dig för att få kompletterande uppgifter så vi kan göra en förbesiktning och ge dig en offert.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.