Tjänster


20% rabatt på tilläggsisolering av vinden


Medlemserbjudande Villaägarna

Som medlem i Villaägarna får du 10% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden.

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande i Villaägarnas kostnadsfria digitala tjänst MinVilla som istället ger dig hela 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden. Dessutom kommer vi kostnadsfritt ut till dig och gör en isoleringsbesiktning. Logga in på MinVilla och hämta din rabattkod.

VillaägarnaAnvänd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande som gäller t o m 31 mars. Vi kontaktar dig sedan för mer information, boka tid för en isoleringsbesiktning och offert. Erbjudandena ovan kan inte kombineras.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får ett behagligt inomhusklimat. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar. Du minskar också dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Behörig och utbildad personalVi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Utnyttja din medlemsrabatt!

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet och uppge rabattkoden så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Erbjudandet gäller under perioden 20/2 – 31/3 2020 och går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. 

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

  • Använd formuläret för medlemsrabatt och utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och priser.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • Hämta din rabattkod på medlemsportalen MinVilla.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.