Tjänster


Medlemserbjudande med värmedetektor och 10% rabatt på tilläggsisolering av vinden


Medlemserbjudande Villaägarna

Just nu värmedetektor på köpet när du tilläggsisolerar vinden med lösull.Som medlem i Villaägarna får du 10% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden. 

Just nu får du dessutom en handhållen värmedetektor på köpet, värde ca 1200 kr när du beställer tilläggsisolering av vinden senast den 2019-04-12. 

Med detektorn kan du själv lokalisera värmebryggor och ställen som är utsatta för mögelrisk i huset. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Använd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

ENIVA Isolerproffs är partner till Villaägarna.Tilläggsisolera och minska dina uppvärmningskostnaderna

Minska dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning genom att tilläggsisolera vinden. Det blir också ett behagligt inomhusklimat i huset. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Fördelar med tilläggsisolering av vinden med lösull är:

  • Sparade pengar genom lägre uppvärmningskostnader
  • Bättre ljudkomfort
  • Bättre inomhusklimat
  • Snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten
  • Minskad energiförbrukning och bättre för miljön
  • Snabb återbetalningstid på en lönsam investering

Vi tar hand om hela isoleringsarbetet med behörig och certifierad personal.Vi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur tilläggsisoleringen går till här.

Utnyttja det extra medlemserbjudandet!

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten på 10 % avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. När du bokar en tilläggsisolering av vinden senast den 12 april 2019 så får du dessutom en handhållen värmedetektor på köpet avsedd för hemmabruk, värde ca 1200 kr. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. 

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

  • Använd formuläret för att utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och offert.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.