Tjänster


Tilläggsisolera som Fastighetsägare


Tilläggsisolering vindVill ni också öka ert driftsnetto?

Som fastighetsägare är en av de största kostnadsposterna uppvärmningskostnaderna. Ni kan på ett enkelt sätt sänka dom genom tilläggsisolering av vinden.

Som alla vet så stiger varm luft uppåt, så även i en fastighet, det gör tilläggsisolering av vinden till en av de absolut effektivaste energibesparingsåtgärderna.

Se vårt nya webbinarium!

Energieffektivisera ditt klimatskal. Genom att se över fastighetens klimatskal och tilläggsisolera vinden skapar du hållbara och energieffektiva fastigheter med sänkta uppvärmningskostnader, ökad boendekomfort och positiva miljöeffekter. Länk för att se inspelningen här.

Fastigheten som spargris?Snabb återbetalningstid och cirka 15% ränta på insatt kapital

Tilläggsisolering av vinden är den bästa och effektivaste åtgärden i klimat­skalet. Det ger enligt vår erfarenhet en normal återbetalningstid på 5-8 år och ger i snitt cirka 15% ränta på investerat kapital.

Fastig­heten blir en riktig spargris och en investering för framtiden som ger utdelning år efter år.

Positiva effekter med tilläggsisolering av vinden

Genom att hålla värmen inomhus genom en fullgod vindsisolering får ni ett behagligt lägenhetsklimat samtidigt som det är den bästa energisparinvesteringen.

Lösullsisolering ger:

  • Direkt sänkta uppvärmningskostnader.
  • Behagligare lägenhetsklimat.
  • Lägre energiförbrukning som ger mindre miljöbelastning.
  • Mycket god ljudisolering.
  • Snabbast återbetalningtid av olika energisparåtgärder.
  • Fortsatt besparing år efter år efter år.

Kungliga Operan, hösten 2018

ENIVA Isolerproffs är störst i Sverige på tilläggsisolering och har varit verksamma i över 35 år och genomfört tiotusentals entreprenader.

Vi har utfört isoleringsentreprenader med lösullsisolering åt nöjda kunder över hela Sverige. Vi har hela konceptkedjan från införsäljning, inventering, investeringskalkyler, besparingskalkyler, utförda entreprenader (isolering & tilläggsisolering) och resultatuppföljningar.

Med oss får du en ansvarig från start till mål. Vår resultatgaranti ger dig extra trygghet!

Gratis isoleringsbesiktning och besparingskalkyl

Kontakta oss så ser vi över hela isoleringsläget och bedömer eventuellt behov av åtgärder. Tillsammans med er gör vi en kostnadsfri isoleringsbesiktning av fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl. Vi är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”

ENIVA Isolerproffs arbetar redan idag med några av Sveriges absolut största fastighetsägare – vill du ha en referens, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
020 – 25 29 00

Kontakta oss

  • Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.