Tjänster


Tilläggsisolera som Fastighetsägare


Tilläggsisolering vindVill ni också öka ert driftsnetto?

Som fastighetsägare är en av de största utgifterna uppvärmningskostnaderna. Ni kan på ett enkelt sätt sänka dem genom att tilläggsisolera vinden i fastigheten.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri förbesiktning. Där går vi igenom fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl.

Som alla vet så stiger varm luft uppåt, så även i en fastighet och tilläggsisolering av vinden är en av de absolut effektivaste energibesparingsåtgärderna enligt en publi­cera­d studi­e från forskningsprogrammet E2B2. En åtgärd som har mycket snabb återbetalningstid och är en investering för framtiden, som ger utdelning år efter år samtidigt som fastighets-/lägenhetsvärdet ökar.

Anmäl dig till vårt webbinarium för fastighetsägare

Nu bjuder vi in till kostnadsfria webbinarium, om tilläggsisolering av fastigheten som en effektiv energisparåtgärd. Passa på att lyssna på våra isolerproffs som ger dig fakta, råd och underlag för att skapa ett energieffektivt klimatskal och sänka fastighetens uppvärmningskostnader. Här hittar du länk till anmälan.

Fastigheten som spargris?Snabb återbetalningstid och cirka 15% ränta på insatt kapital

Tilläggsisolering av vinden är den bästa och effektivaste åtgärden i klimat­skalet. Det ger enligt vår erfarenhet en normal återbetalningstid på 5-8 år och ger i snitt cirka 15% ränta på investerat kapital.

Fastig­heten blir en riktig spargris och en investering för framtiden som ger utdelning år efter år.

Positiva effekter med tilläggsisolering av vinden

Genom att hålla värmen inomhus genom en fullgod vindsisolering får ni ett behagligt lägenhetsklimat samtidigt som det är den bästa energisparinvesteringen.

Lösullsisolering ger:

  • Direkt sänkta uppvärmningskostnader.
  • Behagligare lägenhetsklimat.
  • Lägre energiförbrukning som ger mindre miljöbelastning.
  • Mycket god ljudisolering.
  • Snabbast återbetalningtid av olika energisparåtgärder.
  • Fortsatt besparing år efter år efter år.

Kungliga Operan, hösten 2018

ENIVA Isolerproffs är störst i Sverige på tilläggsisolering och har varit verksamma i över 35 år och genomfört tiotusentals entreprenader.

Vi har utfört isoleringsentreprenader med lösullsisolering åt nöjda kunder över hela Sverige. Vi har hela konceptkedjan från införsäljning, inventering, investeringskalkyler, besparingskalkyler, utförda entreprenader (isolering & tilläggsisolering) och resultatuppföljningar.

Med oss får du en ansvarig från start till mål. Vår resultatgaranti ger dig extra trygghet!

Gratis isoleringsbesiktning och besparingskalkyl

Kontakta oss så ser vi över hela isoleringsläget och bedömer eventuellt behov av åtgärder. Tillsammans med er gör vi en kostnadsfri isoleringsbesiktning av fastighetens vindsisolering, bedömer behovet av åtgärder och upprättar en besparingskalkyl. Vi är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”

ENIVA Isolerproffs arbetar redan idag med några av Sveriges absolut största fastighetsägare – vill du ha en referens, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
020 – 25 29 00