Ditt klimatskal. Vårt uppdrag.


Byggnadens klimatskal är avgörande för att skapa energieffektiv boendemiljö som både är bra för miljön och din ekonomi. Vi erbjuder lösningar för hela ditt klimatskal vid såväl nybyggnation som vid renovering, med förbesiktning, entreprenadtjänster för isolering med ett antal alternativa material, provtryckning, termografi, sanering/utsugning, rådgivning samt försäljning av produkter för energieffektivisering.

Energieffektivisera på ett smart sätt
We stand with Ukraine

We stand with Ukraine
Vi är starkt berörda av Rysslands invasion av Ukraina och den stora humanitära katastrof som drabbat landet. Våra tankar går till familjer och barn som nu drabbats och tvingas fly undan ett krig. ENIVA står bakom Ukrainas rätt att fortsatt vara ett fritt land.

15% rabatt till alla villaägare


Sänk dina uppvärmningskostnader, få ett bättre inomhusklimat och minska din klimatpåverkan. Vi ger dig 15% rabatt på isoleringskostnaden och en kostnadsfri isoleringsbesiktning när du beställer en tilläggsisolering av vinden.

Erbjudandet gäller för privata villaägare vid beställning senast den 30 april 2023.

Vad gör du när energipriset går upp?


Sticker du huvudet i sanden när energipriserna skenar eller stressar över vad du borde göra?

Genom att tilläggsisolera vinden kan vi hjälpa er att sänka kostnaderna för uppvärmning och dessutom få en bättre boendemiljö.

Läs mer om att tilläggsisolera vinden som:
Bostadsrättsförening
Fastighetsägare

Villaägare

Isolera väggarna upp till 3 gånger snabbare med lösull


Det garanterat fuktsäkra sättet att isolera vid all produktion. Överlägsen snabbhet och kvalitet oavsett om du använder trä- eller stålreglar. Upp till 3 gånger snabbare än traditionell isolering med skivor. Effektiv bygglogistik och ingen lagerhållning eller deponi krävs.

Se vår nya film om väggisolering med lösull.
Se inspelningen av vårt webbinarium.

Följ oss på Instagram


Följ oss på Facebook