Stort intresse för tilläggsisolering bland villaägare


7 oktober, 2022

Webbinarium om tilläggsisolering av vinden för villaägareDet var stort intresse för de två webbinarierna i månadsskiftet som vi höll i samarbete med Villaägarnas riksförbund. Nästan 800 anmälda deltagare kunde lyssna till vårt isolerproffs Emanuel Ivarsson som berättade om tilläggsisolering för villaägare.

Vad du skall tänka på? Hur mycket kan du minska uppvärmningskostnaderna med och hur enkelt och smidigt själva arbetet är var några saker som togs upp i presentationen. Vi fick även långt över hundra frågor att besvara under sändning och efteråt så intresset är väldigt stort ute bland Sveriges villaägare.

Vi märker också det ökade intresset i den mängd samtal och mail som vi får in till våra regionkontor. Det gäller inte enbart privata villaägare utan även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Självklart är det skenande elpriser som är en av anledningarna till det och för att minska uppvärmningskostnaderna så är tilläggsisolering av vinden den självklara första åtgärden. Men det finns också ett stort intresse för att minska elförbrukningen och minska det egna klimatavtrycket. Vi har ju alla ett ansvar för att nå de klimatmål som är uppsatta.

Det ökade intresset sporrar oss verkligen och vår vision är att vara en avgörande aktör i klimatomställningen och vi jobbar för att våra lösningar skall vara det första steget mot ett smart klimatskal.

Just nu jobbar vi för högtryck för att kunna hjälpa så många som möjligt och ber om ursäkt för att det i vissa fall kan ta lite längre tid än vanligt att svara på alla förfrågningar.

Tilläggsisolering villaägare
Tilläggsisolering bostadsrättsföreningar och fastighetsägare
Kontakta oss