Träffa våra isolerproffs på Bomässan i Jönköping 6-8 mars


3 mars, 2020

Säljare tilläggsisolering Skåne

Nu är det dags för vårens bomässor för våra isolerproffs. Först ut är Bomässan på Elmia i Jönköping 6-8 mars som är årets största bygg- och boendehelg. Välkommen till en helg fylld med inspiration, erbjudanden och experthjälp. Allt samlat under ett och samma tak! 

Välkommen till vår monter

Vi finns på plats med isolerproffsen från ENIVA Öst. Du är välkommen till vår monter D:03 för att prata energibesparing och hur du kan få en bättre boendemiljö genom att tilläggsisolera vinden. Självklart har vi fina mässerbjudanden om du bokar din tilläggsisolering på mässan. Utnyttja länken här nedan för en gratis inträdesbiljett till mässan.

Vi bjuder på en fribiljett till mässan.

Bomässan arrangeras även i år parallellt med Jönköpings Trädgårdsmässa som erbjuder allt för din trädgård med massor av inspirerande föreläsningar. Se tradgardsmassa.se för mer information. Dessutom fortsätter vi med Dryck & Deli, en populär mässa för alla livsnjutare! På Dryck & Deli kan du smaka och köpa massor av läckra delikatesser som choklad, lakrits, oliver, ostar och mycket annat.

Mer information om Bomässan i Jönköping

Datum: 6-8 mars
Öppettider:
Fredag 12.00 – 18.00 (Dryck & Deli öppet till 19.00)
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 – 17.00 (dryckesområdet stängt söndag)

Mer info på www.bomassa.se och www.dryckodeli.se.