Om oss


Sveriges ledande lösullsentreprenörer har gått samman


FEAB Isolerproffs AB och Cremab Isolering AB har gått samman och arbetar nu under namnet ENIVA Isolerproffs – Sveriges ledande lösullsentreprenör.

Företagens tidigare domännamn pekar till den här webbplatsen och från och med den 10 april 2018 hittar har vi den här gemensamma hemsidan www.isolerproffs.se.

ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Tillsammans har vi välutbildade medarbetare med lång branscherfarenhet och en organisation som väl täcker de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.

Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har har regionkontor i Göteborg, Landskrona, Karlstad och Norrköping.

Kontakta oss
020 – 25 29 00