Kostnadsfri besiktning av vinden och 20% rabatt på isoleringskostnaden


19 november, 2019

Varmt och skönt inomhus med tilläggsisolering

Nu presenterar vi årets julgåva till alla villaägare. Passa på att se över din villa och boka en kostnadsfri isoleringsbesiktning av vinden. Behöver du sedan tilläggsisolera vinden så ger vi dig 20% rabatt på isoleringskostnaden.

Erbjudandet gäller om du bokar besiktningen av oss senast den 31/12 2019. Våra isolerproffs kommer sedan ut till dig på det datum vi kommit överens om och gör en isoleringsbesiktning och besparingskalkyl på plats, helt kostnadsfritt. Väljer du sedan att göra en tilläggsisolering så ger vi dig en offert med 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden med lösull.

Boka kostnadsfri besiktningAnvänd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du en bättre boendemiljö och fördelarna är många:

  • Sparade pengar genom lägre uppvärmningskostnader
  • Bättre ljudkomfort
  • Bättre inomhusklimat
  • Snabbt och enkelt att utföra utan ingrepp på fastigheten
  • Minskad energiförbrukning och bättre för miljön
  • Snabb återbetalningstid på en lönsam investering

Behörig och certifierad personalVi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Kontakta oss för att utnyttja erbjudandet!

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00 för att boka din besiktning.

Öppettider i jul- och nyårshelgen för våra kontor:
ENIVA Syd/Väst: 23/12 stängt, 27/12 stängt, 30/12 öppet, 2-3/1 öppet
ENIVA Sthlm HK: 23/12 öppet, 27/12 öppet, 30/12 öppet, 2-3/1 öppet
ENIVA Öst: 23/12 stängt, 27/12 stängt, 30/12 öppet, 2-3/1 öppet

Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som bokat kostnadsfri besiktning senast den 31/12 2019. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. Se karta här.