Tillverkningen av Rivull flyttar till Täby


14 maj, 2019

RivullsanläggningSom ett led i vårt arbete med att erbjuda hållbara isoleringsalternativ flyttar vi nu vår tillverkning av Rivull till huvudkontoret i Täby.

– Genom att minska transporterna till och från tillverkningsanläggningen och ha produktionen i anslutning till vårt distributionsnät så minskar vi miljöbelastningen ytterligare, säger Mikael Bennarp, försäljningschef på ENIVA Isolerproffs.

Rivull i säckRivull är en mineralull som vi får genom att återvinna traditionellt isoleringsmaterial från bygggarbetsplatser. Något som annars skulle ha gått till deponi. Nu får vi istället en högkvalitativ produkt av isoleringsmaterial.

Rivull är mycket lämplig för tilläggsisolering av vinden eller för isolering i golv. Produkten omfattas ännu ej av regelverket Behörig Lösull.

Du kan låta oss ta hand om hela entreprenaden eller också göra jobbet själv, antingen genom utkrattning eller av oss hyrd blåsmaskin. Perfekt för i fritidshuset eller ditt nya byggprojekt i sommar.

Hyrd utrustning för blåsning och Rivull förpackad i säckar hämtas endast vid vårt huvudkontor i Täby.

Vi reserverar oss för att vårt lager av Rivull är beroende av tillgången på material. Kontakta oss för beställning och bokning av utrustning.