Välkommen när vi lanserar vårt nya företagsnamn på Nordbygg


19 mars, 2018

Nu räknar vi ned till årets händelse i branschen – den spännande lanseringen av vårt nya gemensamma företagsnamn. Fackmässan Nordbygg 10-13 april, på Älvsjömässan, är platsen där allt händer. Du träffar oss under vårt nya namn i monter C06:44.

Du är välkommen att besöka oss för att få reda på vårt nya namn och träffa våra isoleringsproffs som berättar om energieffektiva lösningar med lösull. Om du inte redan har en biljett så kan du registrera dig här för en gratisbiljett till mässan.

FEAB Isolerproffs och Cremab Isolering är två av branschens ledande lösullsinstallatörer som har gått samman till en ny stark aktör. Tillsammans har vi ännu mer gediget kunnande och tillgång till en bred säljorganisation. Vi erbjuder en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering. Med ny effektiv organisation och hög leveransprecision har vi en unik marknadsposition att leverera med egen organisation över hela Sverige.

Fakta
Nordbygg 10-13 april
Älvsjömässan, Stockholm
www.nordbygg.se

Vi träffas i monter C06:44
Vår information i utställarlistan