FEAB Isolerproffs i Landskrona söker driven och relationsskapande säljare

FEAB Isolerproffs har varit föregångare och pionjärer inom utveckling, arbete och teknik för isolering med lösull. Vi har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över tusentals objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion.

Vi söker en driven och relationsskapande säljare som utgår från vårt kontor i Landskrona. Som säljare hos oss är ditt uppdrag att bygga upp en egen kundstock med proffsbyggare, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare samt privatkunder.

Vi är två på kontoret idag och du kommer få all stöttning samt teknisk kunskap som behövs. Jobbet är självständigt och du skall trivas med mycket egenansvar och en skiftande arbetsdag. Vi arbetar i Skåne på dagtid.

VEM ÄR DU?

Du är nyfiken, snabbtänkt och ödmjuk. Du är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap. Du hittar projekten i byggfaktas databas samt efter ringlistor. Du mängdar (beräknar volym och tidsåtgång) själv och följer dina projekt från början till slut. Någon gång i veckan är du ute på projektens arbetsplatser och går igenom förutsättningar med beställaren eller snickarna. Ibland sitter du i inköpsmöten och planerar entreprenader.

Som person tar du egna initiativ och drivs av att leverera höga resultat mot uppsatta försäljningsmål. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med både kollegor, kunder och leverantörer.

VÅRT ERBJUDANDE

Ett fritt och omväxlande säljarbete inom en trygg och inarbetad bransch. Dessutom kommer du att få jobba tillsammans med glada och proffsiga kollegor. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsort: Landskrona
Körkort: B fordras
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön. Enligt överenskommelse

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Lennart Hajek
lennart@isolerproffs.se

FEAB Isolerproffs Syd AB
Andra Tvärgatan 49
26135 LANDSKRONA

Sök jobbet senast den 4 juni 2017
Ansökan via e-post till lennart@isolerproffs.se