Om oss


Vill du arbeta med försäljning för Sveriges största lösullsentreprenör?


Vi söker nya säljare till våra kontor och nya etableringar i Sverige.Stockholm, Norrköping, Göteborg och Landskrona. Med en historik som går tillbaka till 1983 har vi en unik samlad erfarenhet och en mycket god byggnadsteknisk kompetens. Självklart är vi sedan många år certifierade enligt ”Behörig Lösull” som är branschens egen kvalitetskontroll.

Våra kunder är byggföretag, fastighetsbolag, trähusindustri såväl som bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi levererar kompletta lösullsentreprenader med mineralull, cellulosa och träfiber samt även entreprenader med sprutisolering och polyuretan. Vi har även en rad av näraliggande serviceerbjudanden i vårt utbud, som förbesiktning av klimatskalet, termografering, provtryckning och utsugning/sanering.

Med andra ord är vi en komplett leverantör av energieffektivisering i byggnadens klimatskal – ”Ditt klimatskal, vårt uppdrag”.

Vi är en del av en bransch vars hela affärssyfte är energieffektivisering, där vi även arbetar effektivt med vårt eget klimatavtryck och att vi självklart skall vara en aktiv del i  att uppnå målen i ”Färdplan 2045”, dvs en klimatneutral byggsektor.

Säljare till befintliga kontor och nya etableringar

Vi kommer att fortsätta vår tillväxtresa och behöver därför rekrytera erfarna, duktiga, drivna, kompetenta säljare med fokus på Bygg– och/eller Tilläggsisolering. Vi söker kontinuerligt nya säljare till flera av våra befintliga kontor och överväger för tillfället även nya etableringar runt om i Sverige.

Drivs du av att vinna och vill du vara en viktig del i och bidra till att driva vår fortsatta utveckling? Om du anser att det stämmer in på dig så hör av dig redan idag till:

jobb@isolerproffs.se

 

ENIVA Isolerproffs. Ditt klimatskal - vårt uppdrag.