Träffa dina isolerproffs på Bomässan i Jönköping


7 mars, 2019

Video BomässanNu är det dags för den stora Bomässan i Jönköping 8-10 mars. Det är årets största bygg- och boendehelg i regionen. Det blir en helg fylld med inspiration, erbjudanden och experthjälp och självklart är vi med som utställare.

På mässan träffar du våra isolerproffs från ENIVA Isolerproffs Öst som ger dig information om hur du sänker dina uppvärmningskostnader och samtidigt får en bättre boendemiljö i din villa. Lösningen heter tilläggsisolering av vinden med lösull.

Du hittar oss i monter D04 precis vid stora scenen.

Monterplats D04ENIVA Isolerproffs är Sveriges största lösullsinstallatör och vi är certifierade och kvalitetskontrollerade enligt systemet – ”Behörig Lösull”. Boka en kostnadsfri besiktning av din villa direkt på mässan eller via hemsidan här.

Bomässan arrangeras parallellt med Jönköpings Trädgårdsmässa, se www.tradgardsmassa.se för mer information. Dessutom är det premiär för satsningen Jönköping Dryck & Deli, en ny mässa för alla livsnjutare där du bl.a. kan ta del av spännande vinprovningar och se när Mat-Tina lagar mat! Se www.dryckodeli.se för mer information.

Mer information om Bomässan i Jönköping