ENIVA öppnar nytt regionkontor i Växjö


9 januari, 2023

ENIVA öppnar nytt regionkontor i Växjö.

Nu fortsätter vi att expandera och utökar verksamheten i Sydöstra Sverige. Med utgångspunkt från det nya regionkontoret i Växjö kommer vi kunna förbättra servicen och tillgängligheten för våra kunder i Småland och Blekinge.

Thomas Mattsson, ENIVA Isolerproffs SydostNy regionansvarig för ENIVA Isolerproffs Sydost är Thomas Mattsson, som de senaste åren arbetat med att etablera verksamheter inom takrengöring och markfundament. Han har ett förflutet inom fastighetsbranschen, men har också mångårig erfarenhet av projekt- och företagsutveckling i flera roller inom regionen.

–  Jag har de senaste åren verkat inom branscher med ett tydligt miljöfokus och att få bygga upp Enivas verksamhet i min region känns mycket inspirerande, säger Thomas. Att kunna få vara med på resan mot både en bättre ekonomi för kunderna samtidigt som klimatet gynnas är något jag verkligen brinner för.

– Vi spår att intresset för tilläggsisolering hos vanliga villaägare kommer fortsätta att öka med den oro för skenande energipriser som finns. Den kris vi är inne i ser inte ut att försvinna den närmsta tiden och för en privatperson är tilläggsisolering av vinden något av den mest kostnadseffektiva energibesparingen man kan göra.

Arbetet i den nya regionen har redan startat och det är möjligt att redan nu boka in både stora och små projekt.

Kontaktadress:

ENIVA Isolerproffs Sydost
Thomas Mattsson, Regionansvarig
Mobil: 0706-20 06 08
Tel: 011-188 21 66
Tel vx: 020–25 29 00
thomas.mattsson@isolerproffs.se