ENIVA utökar isoleringsverksamheten i Västra Svealand


5 augusti, 2022

ENIVA regionsindelning

Vi fortsätter att expandera och utökar vår verksamhet i Västra Svealand. För att förbättra servicen och tillgängligheten för våra kunder i Värmland och området runt Vänern upprättar vi ett nytt regionkontor i Karlstad.

Per NormanNy regionansvarig är Per Norman som rivstartar direkt nu i augusti. Han kommer ansvara för försäljning och produktion i den helt nya regionen som vi kallar ENIVA Isolerproffs Nordväst.

Per har mångårig erfarenhet från isoleringsbranschen både som installatör och säljare och det är roligt att välkomna honom till vårt gäng med isolerproffs.

– Jag började med att hoppa in extra och fylla på lösull i blåsmaskinen. Men jag var nyfiken och tyckte att hela processen var intressant så jag började lära mig blåsa isolering själv. De senaste tre åren har jag som egen företagare huvudsakligen hanterat försäljning och projekthantering kring olika isoleringsprojekt, säger Per.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att börja jobba för ENIVA som är Sveriges största lösullsinstallatör, fortsätter han.

Tveka inte att kontakta Per om du behöver hjälp med ditt projekt.

Kontaktadress:

ENIVA Isolerproffs Nordväst
Per Norman, regionansvarig
070-471 29 09
per.norman@isolerproffs.se
Ny adress!
Östanvindsgatan 21
Port 47-48
652 21 Karlstad