Träffa våra isolerproffs på Fastighetsmässan i Kista 6-7 mars


22 februari, 2019

Fastighetsmässan Kista 6-7 mars 2019På Fastighetsmässan i Kista 6-7 mars kan du träffa våra isolerproffs. Kom till vår monter och prata om energibesparing och olika åtgärder för att minska fastighetens energiförbrukning.

ENIVA Isolerproffs finns i monter F01 som du hittar direkt när du kommer innanför dörrarna i mässlokalen. Entrén är fri och hämta din biljett via länken här.

Den effektivaste energisparåtgärden

En av fastighetsägarens största kostnader är den för uppvärmning. Nu kan ni på ett enkelt sätt sänka den genom att tilläggsisolera vinden med lösull. Det är den absolut effektivaste energibesparingsåtgärden för fastigheten och den ger:

  • direkt sänkta uppvärmningskostnader.
  • behagligare lägenhetsklimat.
  • lägre energiförbrukning som ger mindre miljöbelastning.
  • mycket god ljudisolering.
  • snabbast återbetalningstid av olika energisparåtgärder.
  • fortsatt besparing år efter år efter år.

Vill du veta mer om lösullsisolering och boka ett kostnadsfritt besök av ett isolerproffs så kan du kontakta oss.

Information om mässan

Fastighetsmässan i Kista samlar de mest inflytelserika fastighetsaktörerna för två dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer. På plats hittar man allt som behövs inom fastighetsbranschen som produktnyheter, innovationer, du kan skapa värdefulla kontakter och har möjligheter att göra affärer direkt på mässgolvet. Det är 280 utställare, 50 högaktuella talare, aktiviteter och utbildning under mässdagarna.

Entrén är fri och du registrerar dig enkelt via länken här.
Här finns mer information om Fastighetsmässan.

Inbjudan Fastighetsmässan