Mässperioden börjar i Landskrona 14/2


12 februari, 2019

Mässprogram Fastighet2019 LandskronaNu går vi in i en mässperiod där våra isolerproffs möter dig som kund på olika mässor runt om i Sverige. Först ut är Fastighet 2019 i Landskrona 14 februari. Mässan är för dig som är verksam i en bostadsrättsförening, eller i fastighetsbranschen.

Du träffar våra isolerproffs från ENIVA Isolerproffs Syd som ger dig information om hur du kan sänker dina uppvärmningskostnader och får en bättre boendemiljö i din fastighet eller bostadsrätt. Lösningen heter tilläggsisolering av vinden med lösull. Boka en kostnadsfri besiktning av fastigheten direkt på mässan eller via hemsidan här.

På mässan kan du även mingla med andra utställare och besökare. Det finns också möjlighet att lyssna på intressanta föredrag i aktuella ämnen. Alla med fokus på fastigheter. Mer information om mässan och utställarna hittar du i mässprogrammet.

Mässprogram Fastighet2019 Landskrona
Hemsidan Fastighet 2019

Fastighetsmässan i Kista

Fastighetsmässan KistaEfter Landskrona så hittar du våra isolerproffs på den stora Fastighetsmässan i Kista 6-7 mars. Du är hjärtligt välkommen att prata energibesparing och olika åtgärder för att minska fastighetens energiförbrukning med oss. Vi finns i monter F01 precis när du kommer in i mässlokalen. Entrén är fri och du registrerar dig enkelt via länken här.

Läs mer om Fastighetsmässan i Kista