Träffa våra isolerproffs på Nyköpings Bomässa 17-18 mars


16 mars, 2018

Nyköpings Bomässa slår upp portarna till helgen den 17-18 mars. Vi är självklart på plats med våra isoleringsproffs från FEAB. Du får svar på dina frågor om isolering och värdefulla råd om hur du enkelt och effektiv sänker din energiförbrukning genom isolering med lösull.

Visste du att tilläggsisolering av vinden inte bara ger ett varmt och skönt inomhusklimat på vintern utan även ser till att det är svalt varma sommardagar. Passa på att göra din egen besparingskalkyl och se hur du enkelt och effektivt kan sänka just dina boendekostnader.

Nyköpings Bomässa håller till på Rosvalla och mässan har ett fantastiskt startfält beståede av 200 utställare inom boende, trädgård och Gästabud. Gästabudtemat blev oerhört uppskattat senast och återkommer därmed. Som vanligt är programmet späckat med kunskap och inspiration; trender, homestyling, solceller, energibesparing, trädgårdsexpertis, drejshow, chokladprovning, bostadspolitik, mm.

Förutom vår isoleringsexpert Emmanuel Ivarsson från FEAB Isolerproffs Öst kan du träffa kändisar som Tareq Taylor, Jonas Borssén och Stefan Attefall på andra aktiviteter i de stora mässlokalerna på Rosvalla.

Du hittar FEAB Isolerproffs i monter B:17 i Multihallen (Bomässan).

 

Datum: 17-18 mars
Öppettider: kl 10-16
Plats: Nyköpings Arenor – Rosvalla