Vi finns på Nyköpings Bomässa 16-17 mars


15 mars, 2019

Nyköpings BomässaEfter förra helgens succé i Jönköping så finns nu våra isolerproffs på Nyköpings Bomässan 16-17 mars 2019. Proffsen från ENIVA Isolerproffs Öst ger dig information om hur du effektivt sänker dina uppvärmningskostnader och hur du samtidigt får en bättre boendemiljö i din villa. Tilläggsisolering av vinden med lösull är det enkla och effektiva sättet och vi hjälper dig hela vägen. Du hittar oss i monter B140.

ENIVA Isolerproffs är Sveriges största lösullsinstallatör och vi är certifierade och kvalitetskontrollerade enligt systemet – ”Behörig Lösull”. Boka in en kostnadsfri besiktning av din fastighet på mässan eller direkt här på hemsidan så ser vi över och skräddarsyr en lösning som är optimal för dig.

Mässan firar 25 år

Nyköpings Bomässa firar 25-års jubileum och har 200 utställare och firar med extra allt! I entrén bjuder trendkocken Fredrik Kämpenberg på smakprover av sina kulinariska anrättningar. Mellofesten fortsätter i Nyköping då Wiktoria gästar mässan sön 17 mars kl 13 för att sjunga och signera. Även Idol-Maximilian uppträder och signerar, lör 14 mars, kl 13. Kom och träffa våra stjärnor!

TV-snickarna Pirre & Mackan (från Arga Snickarn och Sommar med Ernst) gästar mässan hela helgen. De erbjuder rådgivning, snickrar ett multifunktionellt sidobord/pall som lottas ut bland besökarna (kl 15.15 båda dagarna) samt föreläser om på temat ”Prisvärd och klimatsmart köksrenovering” samt Relationen och renoveringen”.

Komplett program, monterkarta och utställarlista finns på mässan hemsida här.
Öppettider: kl 10-16
Plats: Nyköpings Arenor – Rosvalla
Mässtidning